• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: "Θέλω λίγο διαφορετικό set-up!"
Tότε θα μπορέσω να πιέσω ακόμα περισσότερο!
Νέα 01/06/2012 - 22:34

Ο Ben Spies έδειχνε να διασκεδάζει την ισπανική πίστα σήμερα! Ταχύτατος ο Τεξανός, ήταν ο πρώτος που απείλησε την πρωτιά του Lorenzo το απόγευμα και ο δεύτερος οδηγός που έπεσε κάτω από το 1.43! Με το τέλος της ημέρας, ο Spies βρίσκεται στην 7η θέση (συνδυασμένοι χρόνοι) με καλύτερο χρόνο 1.42.802...

 

Ben Spies: "Είμαι χαρούμενος, ήταν καλή ημέρα. Δεν βγάλαμε φωτιές αλλά καταφέραμε να κάνουμε καλούς χρόνους και ήμασταν άνετοι πάνω στην μοτοσυκλέτα. Νομίζω ότι έχουμε μερικά πράγματα να δοκιμάσουμε αύριο, ώστε να την βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Ξέρω τι θέλω από αυτήν: θέλουμε λίγο διαφορετικό set-up! Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά και η ομάδα εργάζεται σκληρά και το μόνο που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε λίγο το στήσιμο για να μπορέσω να πιέσω περισσότερο!"

 

Massimo Meregalli: "Είμαστε ικανοποιημένοι με τον Ben, διότι πίεσε από την αρχή το πρωί. Η προσέγγισή του είναι πράγματι πολύ καλή και αυτό που μένει είναι να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε αύριο. Έχουμε κάποιες ρυθμίσεις να τροποποιήσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρόμο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Σημαντική πρόοδος για τον Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα