• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνημα με το δεξί για τον Lorenzo!
"Θέλω την νίκη για τους φιλάθλους!"
Νέα 01/06/2012 - 22:27

Πολύ καλό το ξεκίνημα του Jorge Lorenzo στην πίστα της Βαρκελώνης, με τον αναβάτη της Yamaha να είναι ο μόνος με χρόνο κάτω από 1.43 - για το μεγαλύτερο διάστημα των δοκιμών - για να χάσει το προβάδισμα προς το τέλος, αλλά γρήγορα το ανέκτησε με έναν πολύ καλό χρόνο στα 1.42.099, αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο με διαφορά 0.207!

 

"Η αίσθησή μας ήταν καλή σήμερα", ξεκίνησε ο Jorge τις δηλώσεις του. "Ξεκινήσαμε το πρωί 2/10 πίσω από τον Stoner και το απόγευμα από την αρχή ήμασταν μπροστά. Δοκιμάσαμε το σκληρό πίσω ελαστικό, που είναι πολύ σημαντικό για αυτήν την πίστα, διότι έχει πιθανότητες για τον αγώνα της Κυριακής. Πρέπει να βελτιώσουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες, ειδικά το φρενάρισμα, καθώς φτάνουμε στις στροφές με μεγάλη ταχύτητα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά"

 

Στην συνέχεια ο Lorenzo δεν ξέχασε να αναφέρει πόσο σημαντικό θεωρεί τον συγκεκριμένο γύρο στην Καταλονία, μέσα στην πατρίδα του: "Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για εμένα, τόσο κοντά στο σπίτι μου! Θέλω πραγματικά να παλέψω για το βάθρο και για την νίκη, για τους φιλάθλους που ήρθαν να με δούν!"

 

Ικανοποιημένος και ο αγωνιστικός διευθυντής, Wilco Zeelenberg: "Πολύ καλή διαδικασία το απόγευμα. Δεν είμαστε ακόμα στο τέλειο, δυσκολευόμαστε στο φρενάρισμα και έτσι πρέπει να κάνουμε την μοτοσυκλέτα να σταματά καλύτερα στην άκρη της στροφής. Συνολικά είμαστε ικανοποιημένοι με την θέση μας. Τα πρώτα ελεύθερα είναι πάντα ωραία! Μέχρι τώρα είμαστε χαρούμενοι και τώρα θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για αύριο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Spies: "Θέλω λίγο διαφορετικό set-up!"

« Προηγούμενο άρθρο

Παραγωγική 1η ημέρα για τους αναβάτες της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα