• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραγωγική 1η ημέρα για τους αναβάτες της Honda
Stoner-Pedrosa δούλεψαν κυρίως στα ελαστικά
Νέα 01/06/2012 - 21:59

O Casey Stoner και ο Dani Pedrosa τερμάτισαν 6ος και 8ος αντίστοιχα (συνδυασμένοι χρόνοι), αφιερώνοντας την ημέρα στα ελαστικά σε μια σημαντική πίστα, γνωστή για το δυνατό φρενάρισμα, την πολύ ώρα κατά την οποία η μοτοσυκλέτα γέρνει και τις υψηλές θερμοκρασίες!

 

Casey Stoner: "Ήταν ωραίο που είχαμε καλό καιρό. Έκανε πολύ ζέστη στην πίστα και θεωρώ ότι όλοι δυσκολεύτηκαν λίγο με το μαλακό ελαστικό. Το απόγευμα δουλέψαμε με το σκληρό και οι άλλοι φάνηκαν λίγο πιο σταθεροί... Δεν είμαστε ακόμα εντελώς ευχαριστημένοι με την αίσθηση της μοτοσυκλέτας και αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο μπορούμε να βελτιωθούμε. Όμως, είμαστε ικανοποιημένοι όσον αφορά τον ρυθμό μας. Όλοι αντιμετώπιζαν τις απογευματινές δοκιμές σαν να ήταν οι κατατακτήριες, χρησιμοποιώντας το μαλακό ελαστικό, αλλά στο κάτω-κάτω είναι δική τους επιλογή. Έχουμε πολλά να δοκιμάσουμε πριν τις αυριανές κατατακτήριες και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μειώσουμε το πρόβλημα με τις ταλαντώσεις (chattering), καθώς και μερικά άλλα θέματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι"

 

Dani Pedrosa: "Ο βασικός μας στόχος ήταν να δοκιμάσουμε τα ελαστικά, διότι θα είναι υψίστης σημασίας να κάνουμε τηνκατάλληλη επιλογή για τον αγώνα. Εδώ, στο παρελθόν, το μαλακό ελαστικό δούλευε πολύ καλά με τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει. Όλο το πρωί χρησιμοποίησα το μαλακό και άφησα το σκληρό για το απόγευμα και ένιωσα καλά και με τα δυο. Οι χρόνοι μου ήταν σχεδόν πανομοιότυποι και στις δυο περιπτώσεις και οι αναβάτες που τερμάτισαν πρώτοι, έβαλαν το μαλακό ελαστικό στο τέλος, έτσι δεν ανησυχώ για την θέση μου σήμερα. Είναι επίσης αλήθεια ότι βελτίωσαν τους χρόνους τους κατά ένα δευτερόλεπτο, έτσι θα χρειαστεί να δούμε καλύτερα αν το μαλακό θα μπορέσει να διαρκέσει έναν ολόκληρο αγώνα. 25 γύροι είναι πολλοί, περνάς μεγάλο διάστημα στις άκρες του ελαστικού και είναι σημαντικό να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε κάποιες λεπτομέρειες αύριο, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις κατατακτήριες!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Το στήσιμο βασικό μέλημα της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα