• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το στήσιμο βασικό μέλημα της Ducati
Έλλειψη πρόσφυσης στοίχισε σε Rossi-Hayden
Νέα 01/06/2012 - 21:31

H έλλειψη πρόσφυσης εμπόδισε τόσο τον Nicky Hayden, όσο και τον Valentino Rossi από το να εκμεταλλευτούν πλήρως την δύναμη των μοτοσυκλετών τους κι έτσι τερμάτισαν 10ος και 12ος αντίστοιχα. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι ο Ιταλός δούλεψε με την σκέψη του στον αγώνα της Κυριακής και χρησιμοποιώντας μόνο το σκληρό ελαστικό...

 

Nicky Haynden: "Το πρωί ήταν πιο ενθαρρυντικά τα πράγματα. Η θέση μας δεν ήταν η καλύτερη, αλλά 0.471 από την κορυφή είναι πολύ κοντά στην κορυφή. Η θερμοκρασία της πίστας ήταν αρκετά ζεστή το απόγευμα και δυσκολευτήκαμε να βρούμε πρόσφυση, ειδικά στις μεγάλες στροφές, για τις οποίες είναι φημισμένη η Βαρκελώνη. Αν οι συνθήκες είναι ίδιες την Κυριακή, η διάρκεια των ελαστικών θα είναι υψίστης σημασίας. Όσα δοκιμάσαμε στο Mugello μας βοήθησαν λίγο και έχουμε ακόμα πολλές ιδέες να δοκιμάσουμε αύριο"

 

Valentino Rossi: "Σήμερα προφανώς δεν ήταν καλά, αλλά όχι τόσο άσχημα όσο δείχνει διότι όλοι βάλανε το μαλακό ελαστικό στο τέλος, ενώ εγώ προτίμησα να συνεχίσω με το σκληρό, έχοντας στον νου μου τον αγώνα. Οπωσδήποτε πρέπει να βελτιώσουμε το στήσιμο, διότι δυσκολευόμαστε με την επιτάχυνση. Δεν έχουμε αρκετή πρόσφυση και καμμία από τις αλλαγές που δοκιμάσαμε δεν μας βοήθησε. Αυτή η πίστα είναι πάντα πολύ δύσκολη όσον αφορά την πρόσφυση στο πίσω μέρος, αλλά όπως και να' 'χει, οι υπόλοιποι ήταν γρηγορότεροι κι έτσι πρέπει εμείς να βελτιωθούμε. Αύριο το πρωί θα είναι σημαντική διαδικασία, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις κατατακτήριες το απόγευμα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Παραγωγική 1η ημέρα για τους αναβάτες της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Οι πρώτες δηλώσεις Lorenzo, Pedrosa, Rossi, Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα