• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2, ΕΔ2: O Luthi κυριαρχεί!
Πρώτος παρά την πτώση του λίγο πριν το τέλος!
Νέα 01/06/2012 - 17:40

Ο Luthi ήταν και πάλι αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις απογευματινές δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι έπεσε 8 λεπτά πριν την λήξη της διαδικασίας. Άφησε πίσω του τον Redding στην 2η θέση με διαφορά περίπου 4/10 και τον Espargaro στην 3η. Ο τελευταίος έκανε στο τέλος έναν πολύ γρήγορο γύρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανέβει στην δεύτερη θέση, όπως το πρωί.

 

Ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο Andrea Iannone με την 4η θέση, τον οποίο Ιταλό ακολουθούσε από κοντά στους χρόνους, ο Alex De Angelis (5ος) που κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Nakagami στην 6η θέση της λίστας.

 

Ο νεοφερμένος στην κατηγορία Johann Zarco, συνεχίζει να εντυπωσιάζει καταλαμβάνοντας την 7η θέση, ενώ ο Krummenacher συνήλθε γρήγορα από την πρωινή του πτώση και πλασαρίστηκε στην 8η θέση της κατάταξης. Ο Simone Corse ήταν η ταχύτερη FTR μοτοσυκλέτα και βρέθηκε στην 9η θέση, ενώ ο Toni Elias βελτιώθηκε μπροστά στους συμπατριώτες του και κατάφερε να μπει στην δεκάδα.

 

Ο Marc Marquez θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει και τα απογευματινά ελεύθερα, καθώς ο αναβάτης της Repsol Honda δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση, μένοντας σχεδόν 1.5 δευτ. μακριά από την κορυφή!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow και Dovizioso σε καλή κατάσταση

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya ΕΔ2: O Lorenzo 1ος με μαλακό λάστιχο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα