• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow και Dovizioso σε καλή κατάσταση
Μέσα στην τετράδα το δίδυμο της Tech 3
Νέα 01/06/2012 - 18:24

Οι Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow πέτυχαν καλή απόδοση στις ιδιαίτερα ζεστές συνθήκες των απογευματινών ελεύθερων και κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα των αναβατών της μεγάλης κατηγορίας, γεμίζοντας ελπίδα για κάτι καλύτερο την ομάδα τους.

 

«Κάναμε καλή αρχή», παραδέχτηκε ο Cal Crutchlow με το τέλος των δοκιμών «Ήμουν γρήγορος και ανταγωνιστικός και στις δυο διαδικασίες. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε εξ αρχής καλά, ωστόσο πρέπει να βελτιωθούμε για την συνέχεια. Πρέπει να γίνω πιο γρήγορος στις δυο τελευταίες στροφές. Κάποιες στιγμές δεν είμαι τόσο κακός στο συγκεκριμένο σημείο, όμως δεν νιώθω άνετα και ως εκ τούτου πρέπει να δουλέψουμε στο στήσιμο για αύριο. Δεν έχω μεγάλη διαφορά από την κορυφή και μπορώ σίγουρα να βελτιωθώ, όμως να σημειώσω ότι τον γρήγορο γύρο μου τον έκανα με μαλακό ελαστικό. Είδα ότι ο Casey και ο Dani χρησιμοποίησαν μόνο το σκληρό, άρα πρέπει να περιμένουμε ότι θα κατεβάσουν τους χρόνους τους. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και είναι πάντοτε ευεργετικό για την εμπιστοσύνη μου, να ξεκινάμε καλά και γρήγορα το Σ/Κ!»

 

Ο έτερος της Tech 3, Andrea Dovizioso, ήταν και αυτός ικανοποιημένος με την εμφάνισή του: «Είμαι χαρούμενος με την δουλειά μας σήμερα. Κάναμε γρήγορους χρόνους, αλλά έχουμε ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Έκανα τον καλό μου γύρο με μαλακό πίσω ελαστικό, όμως δεν άλλαξα καθόλου το μπροστινό μου. Αν είχα καινούργιο μπροστινό, είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν πιο γρήγορος, αλλά δεν είχε νόημα να πιέσω. Δούλεψα κυρίως στην συντήρηση των ελαστικών και εστίασα στο set-up της μοτοσυκλέτας για το τέλος του αγώνα, όταν η πρόσφυση θα είναι μικρότερη. Με αυτήν την ζέστη, το πλεονέκτημα θα το έχει όποιος έχει την καλύτερη πρόσφυση για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εκεί δουλέψαμε, μαζεύοντας πολύτιμες πληροφορίες. Τέλος, θέλω να συμπαρασταθώ στα θύματα των σεισμών στην Ιταλία. Είναι δύσκολες στιγμές για πολλούς ανθρώπους και η σκέψη μου και η προσευχή μου είναι μαζί τους!»

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Οι πρώτες δηλώσεις Lorenzo, Pedrosa, Rossi, Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2, ΕΔ2: O Luthi κυριαρχεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα