• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποδεκτή η επιθυμία του Rossi να τρέξει αγώνα WSBK, από το αφεντικό των MotoGP…
Οι δηλώσεις του “Γιατρού” των MotoGP πριν τα περασμένα Χριστούγεννα, σχετικά με την επιθυμία του να κοντραριστεί με τον Troy Bayliss σε έναν αγώνα WSBK, έδωσαν τροφή στον ειδικό τύπο, ενισχύοντας την δημοσιότητα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes
Νέα 31/01/2009 - 09:32
Ο Rossi εξέφρασε την πρόθεση να αναμετρηθεί με τον Bayliss, μετά τα σχόλια του Αυστραλού Πρωταθλητή WSBK για τον τελευταίο αγώνα MotoGP του 2008, τον οποίο χαρακτήρισε αδιάφορο και βαρετό! Το αφεντικό των MotoGP και διευθυντής της Dorna, Carmelo Ezpeleta, όχι μόνο δεν ανησυχεί, αλλά φαίνεται να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις σχετικές προθέσεις του Rossi, διευκρινίζοντας το θέμα λέγοντας:

“Το μόνο πράγμα που είπε ο Valentino, είναι ότι θα ήθελε να τρέξει έναν αγώνα στο WSBK. Για εμένα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού όπως έχω πει επανειλημμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε κάποια αντιπαράθεση με τον θεσμό του WSBK. Είναι μια καθαρά δική του απόφαση, το τι θέλει να κάνει. Ο Valentino τρέχει στα MotoGP, συμβάλλει σημαντικά στην εικόνα και την εξέλιξη του πρωταθλήματος και ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αυτό θα συνεχίσει να κάνει”.

“Μπορώ να καταλάβω, ότι ο Valentino πιθανών θέλει να τα δοκιμάσει όλα, όπως έκανε με την συμμετοχή του στο WRC και τις δοκιμές με την Ferrari της Formula One. Τώρα αν θέλει να δοκιμάσει και έναν αγώνα στο WSBK, είναι καθαρά δικιά του επιλογή. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes δεν είναι εχθρός μας. Προφανέστατα είμαστε το νούμερο ένα Πρωτάθλημα μοτοσυκλετών στον κόσμο και αυτοί είναι το δεύτερο…”

Επόμενο άρθρο »

H Bimota ετoιμάζεται για την Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Γαλλική ελπίδα σωτηρίας για την Kawasaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα