• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γαλλική ελπίδα σωτηρίας για την Kawasaki
Η Kawasaki βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με τον γαλλικό βελτιωτικό οίκο Solution F για την αξιόπιστη συμμετοχή της στα MotoGP...
Νέα 30/01/2009 - 09:38
Με δεδομένη την αδυναμία του εργοστασίου της Kawasaki να καλύψει την δορυφορική πλέον ομάδα της με κινητήρες για περισσότερους από τέσσερις με πέντε αγώνες, προέκυψε νέο ενδεχόμενο συνεργασίας με το τεχνικό τμήμα της ομάδας.

Η τελική απόφαση για το κλείσιμο, ή όχι της συνεργασίας, θα δοθεί στην Ιαπωνία στις 2 Φεβρουαρίου, μεταξύ της Kawasaki και της Solution F.

Η γαλλική εταιρία βελτιώσεων κινητήρων Solution F, αποτελεί επίσημο συνεργάτη πολλών μεγάλων εργοστασίων αυτοκινήτων στην Ευρώπη για τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Από το 1985 ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή και εξέλιξη special εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την βιομηχανία του αυτοκινήτου.

Οι κύριοι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται, είναι η εξέλιξη αγωνιστικών κινητήρων και η σχεδίαση πλαισίων, έχοντας επίσης ενεργή εμπειρία στο στήσιμο αγωνιστικών ομάδων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Solution F αποτελείται από: 10 μηχανικούς, 20 τεχνικούς, δυο υπεύθυνους διαχείρισης και από έναν υπεύθυνο μάνατζερ για τα τμήματα σχεδίασης και εξέλιξης

Επόμενο άρθρο »

Αποδεκτή η επιθυμία του Rossi να τρέξει αγώνα WSBK, από το αφεντικό των MotoGP…

« Προηγούμενο άρθρο

Τη Δευτέρα 2/2 η παρουσίαση της Fiat Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα