• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με το βλέμμα στη Sepang
Από τις 5 ως και τις 7 Φεβρουαρίου η καρδιά των MotoGP θα χτυπάει στην πίστα της Sepang...
Νέα 01/02/2009 - 10:50
H αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες δοκιμές του 2009 ξεκίνησε. Από τις 5 ως και τις 7 Φεβρουαρίου η καρδιά των MotoGP θα χτυπάει στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία, καθώς εκεί θα βρεθούν ομάδες και αναβάτες για να συνεχίσουν την εξέλιξη των νέων μοτοσικλετών τους και να διαπιστώσουν σε πιο σημείο βρίσκονται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Για την Fiat Yamaha ο σούπερ σταρ Valentino Rossi μαζί με τον Jorge Lorenzo θα δοκιμάσουν την νέα M1 με την οποία η ομάδα φιλοδοξεί να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Οι Colin Edwards και James Toseland της «δορυφορικής» Tech 3 θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν για πρώτη φορά την M1 του 2009 καθώς στις δοκιμές που έκαναν μέχρι τη διακοπήτου Πρωταθλήματος οδηγούσαν την μοτοσικλέτα του 2008.

Έτοιμος να επιστρέψει στην πίστα είναι ο Casey Stoner μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στον καρπό. Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στο 100% της φυσικής του κατάστασης ωστόσο ο Αυστραλός ανυπομονεί να μπει στην πίστα και να οδηγήσει την νέα GP9. Μαζί του στην πίστα και ο Nicky Hayden που θα συνεχίσει τα ...ταχύρρυθμα μαθήματα προσαρμογής στις απαιτήσεις της απαιτητικής Ducati.

Πολλή δουλειά περιμένει και τους Dani Pedrosa - Andrea Dovizioso της Repsol Honda που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις τελευταίες αλλαγές που έχουν κάνει οι μηχανικοί του HRC στην RC212V.

Παράλληλα, ο Toni Elias που επέστρεψε στο Team Gresini θα έχειστη διάθεσή του για πρώτη φορά μια εργοστασιακή RC212V.

Στη Sepang θα είναι παρόντες και οι αναβάτες της Rizla Suzuki, Loris Capirossi - Chris Vermeulen οι οποίοι πρόσφατα εξήραν τη δουλειά που έχει γίνει στην GSV-R του 2009.

Μαζί τους θα βρεθούν στην πίστα και οι υπόλοιπες ιδιωτικές ομάδες. Όσο για την Kawasaki, το τοπίο παραμένει θολό αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί φόρμουλα για παρουσία των ZX-RR στο φετινό Πρωτάθλημα μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Επόμενο άρθρο »

Έσπασε την κλείδα του ο Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

Αποδεκτή η επιθυμία του Rossi να τρέξει αγώνα WSBK, από το αφεντικό των MotoGP…

Χορηγοί