• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έσπασε την κλείδα του ο Bautista!
Με σπασμένη κλείδα αποχώρησε από την Valencia o Alvaro Bautista, μετά την πτώση που είχε την Κυριακή 1/2 κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης...
Νέα 01/02/2009 - 11:12
Με σπασμένη κλείδα αποχώρησε από την πίστα Ricardo Tormo της Valencia o Alvaro Bautista, μετά την πτώση που είχε την Κυριακή 1/2 κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Ο 24χρονος αναβάτης του Τeam Aspar που τις προηγούμενες μέρες έκλεψε την παράσταση στις δοκιμές της Jerez σημειώνοντας τους καλύτερους χρόνους, έπεσε γύρω στις 13.30 τοπική ώρα όταν έχασε τον έλεγχο της εργοστασιακής Aprilia RSA στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στην Clinica Mobile όπου εξετάστηκε από τον Dr. Costa και εν συνεχεία ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να εξεταστεί από τον Dr. Angel Villamor.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάταγμα στην δεξιά του κλείδα. Το πιθανότερο είναι μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

«Ερχόμασταν από την Jerez με επιπλέον κίνητρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχω πτώση γιατί οδηγούσα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά σε τόσο κρύες συνθήκες όλα ήταν πιθανά. Ήταν στο σημείο που ξεκίνησε να βρέχει και προφανώς τα καινούργια λάστιχα που είχαμε βάλει στη μοτοσικλέτα δεν πρόλαβαν να ζεσταθούν. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψω στη δράση», δήλωσε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 στην κατηγορία των 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Να τι σκέφτονται για το μέλλον των MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Με το βλέμμα στη Sepang

Χορηγοί