• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από τον πρώτο αγώνα…”
Νέα 29/01/2009 - 10:51
Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Stoner, ότι τέσσερις ημέρες δοκιμών είναι αρκετές για να βρεις το στήσιμο της μοτοσυκλέτας σου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Paul Denning, το μεγάλο αφεντικό και μάνατζερ της Rizla Suzuki, δηλώνει: “Εξαρτάται από το πόσο καλή θα είναι η μοτοσυκλέτα σου την πρώτη ημέρα δοκιμών, την επόμενη εβδομάδα στην Sepang. Αν η ομάδα έχει κάνει τα σωστά βήματα και δεν έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, κατά την διάρκεια της εξέλιξης του Νοεμβρίου και Ιανουαρίου, τότε ναι ο Stoner έχει δίκαιο”.

“Οι πρωτοκλασάτοι αναβάτες, όπως είναι οι περισσότεροι της κατηγορίας MotoGP σήμερα, βρίσκουν αμέσως τα όρια της μοτοσυκλέτας τους. Έτσι αν δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, τα καλά αποτελέσματα έρχονται άμεσα. Όπως ακριβώς έκανε ο Loris στο τέλος της σεζόν του 2007 στην Valencia. Τότε, μόλις από την πρώτη του επαφή με την GSV-R, ήταν ταχύτερος από ότι με την Ducati στον αγώνα του Σαββατοκύριακου”.

“Για τη νέα σεζόν του 2009, δεν έχουμε παράλογες προσδοκίες. Βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εξέλιξης, ως προς την απόδοση ισχύος του κινητήρα, αλλά και την αεροδυναμική της μοτοσυκλέτας μας, που μας φέρνει πιο κοντά στους ανταγωνιστές μας από την αρχή της σεζόν του 2009, από ότι ήμασταν πέρυσι. Αυτός είναι και ο στόχος μας, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί από την εκκίνηση.”

Επόμενο άρθρο »

Η νέα αεροδυναμική της GSV-R800 δίνει φτερά στην αυτοπεποίθηση του Capirossi

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντική η συμμετοχή του Sete Gibernau για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα