• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα αεροδυναμική της GSV-R800 δίνει φτερά στην αυτοπεποίθηση του Capirossi
Νέα 29/01/2009 - 10:52
Πανέτοιμος και κατενθουσιασμένος για άλλη μια αγωνιστική σεζόν στα MotoGP, εμφανίζεται ο βετεράνος Ιταλός Loris Capirossi, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις τάξεις της εργοστασιακής ομάδας της Rizla Suzuki με την ριζικά αναβαθμισμένη GSV-R800.

“Ανυπομονώ να ξανά οδηγήσω…” δηλώνει ο Capirossi, ο οποίος έχει να οδηγήσει την GSV-R από τα τέλη του 2008, στις κεκλεισμένων των θυρών δοκιμές που έλαβαν χώρα στην πίστα του Phillip Island. Ο 36άχρονος αναβάτης συνεχίζει λέγοντας: “Κατά το χειμωνιάτικο διάλειμμα έκανα σημαντική προετοιμασία ψυχολογική και σωματική, έτσι βρίσκομαι σε ιδιαίτερα καλή φόρμα

Σημαντική εξέλιξη δέχθηκε στον τομέα του σχήματός της, η νέα GSV-R για το 2009. Και οι δυο αναβάτες της Rizla Suzuki, Capirossi και Vermeulen, συμμετείχαν στα τεστ αεροδυναμικής σε τούνελ studio στην Ιαπωνία, με σκοπό τον καταλληλότερο ανα σχεδιασμό της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας, ακριβώς στο σωματότυπο του καθενός. Τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτών, χρησιμοποίησαν αποκλειστικά και μόνο οι μηχανικοί/ σχεδιαστές του γιαπωνέζικου εργοστασίου.

“Τόσο η αεροδυναμική, όσο ο κινητήρας και το πλαίσιο, είναι όλα καινούρια και περιμένω πολύ θετικά δεδομένα και αποτελέσματα από το σύνολο της μοτοσυκλέτας. Έχει γίνει ιδιαίτερη δουλειά εξέλιξης στην Ιαπωνία, για αυτό και τρέφω υψηλές ελπίδες από το αποτέλεσμα”.

“Στις ερχόμενες δοκιμές στη Sepang, θα συγκεντρωθούμε στο set up της μοτοσυκλέτας, χωρίς να επικεντρωθούμε στους ταχύτερους χρόνους. Κύριος στόχος μας, είναι να είμαστε πανέτοιμοι κι ετοιμοπόλεμοι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, όπως επίσης να έχουμε την καλύτερη δυνατή σεζόν”, καταλήγει ο Capirex!

Παίρνοντας εκκίνηση την φετινή σεζόν, ο Loris Capirossi θα κλείσει είκοσι ολόκληρα χρόνια συμμετοχής του στα Grand Prix

Επόμενο άρθρο »

Λύσεις αλά F1 για τη μείωση του κόστους

« Προηγούμενο άρθρο

“Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από τον πρώτο αγώνα…”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα