• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Οι αλλαγές πλαισίου συνεχίζονται
Τρεις αναβάτες με διαφορετική μοτοσυκλέτα αυτό το Σ/Κ
Νέα 17/05/2012 - 14:41

Μετά την αλλαγή του Julian Simon από FRT σε Suter πλαίσιο – πριν τον δεύτερο αγώνα της Jerez– δυο ακόμα ομάδες προχώρησαν σε αλλαγή πλαισίου, κυνηγώντας καλύτερα αποτελέσματα. Πρόκειται για τους αναβάτες του Gresini: Gino Rea και Ratthapark Wilairot οι οποίοι πήγαν σε Suter από Moriwaki και για τον Angel Rodriguez, o οποίος θα δοκιμάσει πλαίσιο Bimota HB4.

 

GinoRea: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την αλλαγή, η οποία – μακροπρόθεσμα – πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει τα μέγιστα! Δεν πρόκειται να γίνουν θαύματα μέσα σε μια νύχτα, έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά για να προσαρμόσουμε το στυλ μου και να ρυθμίσουμε το νέο πλαίσιο να συνεργάζεται με τις αναρτήσεις της Showa»

 

Ratthapark Wilairot: «Για το Le Mans προχωρήσαμε σε μια καλή αλλαγή με το πλαίσιο Suter. Προσπάθησα να δω βίντεο για να καταλάβω πώς να οδηγήσω και σίγουρα η πρώτη φορά δεν θα είναι εύκολη, έτσι ελπίζω μόνο να μην έχουμε περισσότερα προβλήματα απ’ ότι πριν!»

 

Fausto Gresini: «Αποφασίσαμε να αλλάξουμε σε Suter, διότι στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε πάντοτε και να δίνουμε στους αναβάτες μας την ευκαιρία να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να την πάρουμε…»

 

Angel Rodriguez: «Στην Γαλλία θα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε στροφή 180 μοιρών στα αποτελέσματά μας και η αλλαγή αυτή είναι ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα Bimota στο Aragon το 2010 και στην Albacete το 2011. Τα αποτελέσματα δεν ήταν άσχημα κι ελπίζω να μας βοηθήσει πολύ στο Le Mans».

 

Επόμενο άρθρο »

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του ο Vermeulen!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα στατιστικά πριν το Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA