• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του ο Vermeulen!
Χωρίς άγχος στο Le Mans ο Αυστραλός
Νέα 17/05/2012 - 16:53

O Chris Vermeulen θέλει να δείξει στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του, όταν επιστρέψει στην δράση αυτό το Σ/Κ στην Γαλλία. Ο Αυστραλός θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο, οδηγώντας την Suter-BMW του Edwards, ο οποίος ως γνωστόν δεν θα λάβει μέρος στον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος εξαιτίας τραυματισμού.

 

Από την πλευρά του ο Vermeulen, δεν έχει αγωνιστεί στο MotoGP απ’ όταν άφησε την Suzuki το 2009! Ωστόσο το Le Mans θα του φέρνει οπωσδήποτε ωραίες αναμνήσεις, μιας και ήταν στην γαλλική πίστα όπου ο Vermeulen κέρδισε την μοναδική του φορά στο MotoGP, το 2007 με βροχή.

 

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο MotoGP. Πέρασα τέσσερα ωραία χρόνια και το διασκέδασα όσον αφορά τους αγώνες με τις καλύτερες μοτοσυκλέτες του κόσμου, τα ελαστικά και όλα αυτά. Θα είναι ωραία να ανέβω σε μια καλή CRT μοτοσυκλέτα και να έχω την δική μου μικρή συμβολή στην εξέλιξή της», σχολίασε ο Αυστραλός στο MCN.

 

«Δεν έχω ανέβει σε μοτοσυκλέτα για αρκετό διάστημα, αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι αγχωμένος. Την πρώτη ημέρα θα έχουμε αρκετή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και δυστυχώς δεν έχω μερικές ημέρες για δοκιμές. Θα βγω κατευθείαν στην πίστα και θα έχει πλάκα, χωρίς πίεση! Η μοτοσυκλέτα είναι καινούργια και δεν ξέρω πως θα δουλέψει στο Le Mans…»

 

«Δεν περιμένω να βγω και να κερδίσω τον αγώνα, άλλωστε όλοι ξέρουν ότι αυτές οι μοτοσυκλέτες δεν μπορούν να κερδίσουν, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον project. Η φυσική μου κατάσταση είναι τόσο καλή όσο πάντοτε. Έκανα τρίαθλο στην Αυστραλία, αλλά το MotoGP απαιτεί χρήση άλλων μυών… περιμένω να πονάω μετά το Σ/Κ. Προπονήθηκα στο χώμα στην πατρίδα μου και για πρώτη φορά δεν με πόνεσε το γόνατο, ένα καλό σημάδι! Τρέχω τακτικά και κάνω πολύ ποδήλατο για να φέρω το πόδι μου και πάλι στην επιθυμητή κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Σοκ: O Casey Stoner ανακοίνωσε ότι σταματάει!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Οι αλλαγές πλαισίου συνεχίζονται

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA