• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟ
Επιστολή αναγνώστη μας!
Νέα 05/05/2012 - 11:41

Αγαπητοί φίλοι, 

 

Αφορμή για το γράμμα αυτό είναι μια επιστολή που διάβασα στο περιοδικό ΜΟΤΟ, στο τεύχος 504 που αναφέρεται στις μεταδόσεις του MotoGP από τoν OTE. Επειδή και εγώ φέτος κατάργησα το motogp.com από το οποίο έβλεπα πέρυσι τις μικρές κατηγορίες και έβαλα ΟΤΕ που τις δείχνει, σαν φανατικός του MotoGP είδα και τους δύο πρώτους Αγώνες και τις χθεσινές δοκιμές. Έτσι με αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος κύριος στο περιοδικό νόμιζα ότι έβλεπα άλλο κανάλι! Στον ΟΤΕ είδα σε φοβερή εικόνα και άκουσα σε τρομερό ήχο τους κινητήρες των μοτοσυκλετών και στο 99% των περιπτώσεων ο σχολιαστής δεν μιλούσε την ώρα που είχε αυτήν την εικόνα, μάλιστα έλεγε ας ακούσουμε τώρα τον τάδε κινητήρα. Επίσης δεν διέκρινα μια ακατάσχετη φλυαρία, όπως γράφει η επιστολή, αλλά αντίθετα με πληροφορούσε συνεχώς για το τι γίνεται, μου έδινε να καταλάβω λεπτομέρειες τεχνολογίας – και γι αυτό βλέπω MotoGP – και με έβαζε πιο καλά μέσα στον κόσμο αυτό με τις τρομερές μοτοσυκλέτες και τους θεούς οδηγούς.

Επειδή μάλιστα μέχρι πέρυσι άκουγα τους Άγγλους, αυτοί πολλές φορές μιλούσαν και την ώρα που έδειχνε εικόνα πάνω από την μοτοσυκλέτα και εξηγούσαν διάφορα. Εδώ να πω ότι το επίπεδο πληροφόρησης που πήρα από τον Έλληνα δημοσιογράφο είναι πολύ καλό και χαίρομαι που ένας Έλληνας βρίσκεται εκεί και μας έδειξε και συνεντεύξεις με τον Ρόσι, με τον Χέιντεν, τον Καπιρόσσι και τον Έλληνα που τρέχει στην ΜΟΤΟ3.

 

Έτσι προσπάθησα να καταλάβω τι γίνεται και γιατί τέτοια εμπάθεια στο συγκεκριμένο γράμμα και γιατί το ΜΟΤΟ δεν απάντησε στο γράμμα ή δεν έδωσε το γράμμα στον ενδιαφερόμενο για να απαντήσει. Εδώ αν γράψει ένας αναγνώστης για το μπουζί μιας μοτοσυκλέτας, στέλνουν το γράμμα στην αντιπροσωπεία για να απαντήσει.

Επειδή έχω κρατήσει μερικά παλιότερα τεύχη του ΜΟΤΟ, μπήκα στον κόπο να το ψάξω. Πριν από μερικά χρόνια το ΜΟΤΟ δεν έβαζε σχεδόν τίποτε από MotoGP, μετά όταν αυτός που κατηγορεί το γράμμα – ο Διατσίδης - έφερε τα MotoGP στην ελληνική τηλεόραση το ΜΟΤΟ άρχισε να γράφει για το άθλημα. Μετά βρήκα ένα τεύχος που στο εξώφυλλο και μέσα έχει τον Διατσίδη να οδηγεί μοτοσυκλέτα του MotoGP! Tότε σκέφτηκα ήταν καλός και τώρα χάλασε στην μετάδοση;

Α ναι, μετά από το 2007 ο Διατσίδης έβγαλε το περιοδικό MOTOGP οπότε είναι ανταγωνιστής, έτσι χάλασε...

Πέρα από αυτό είδα ότι τότε το ΜΟΤΟ το έβγαζε η εταιρία MOTOTECH και ο Χρήστος Χατζάρας, τώρα λείπει το όνομα του Χατζάρα, ο διευθυντής σύνταξης είναι ο ίδιος και το περιοδικό το βγάζει μια εταιρία FAST MEDIA. Eπειδή όμως που και που διαβάζω και άρθρα του Χατζάρα το έψαξα πιο πολύ!

Η MOTOTECH λοιπόν μπήκε στο άρθρο 99, άφησε ένα σωρό φέσια στην αγορά και μετά πτώχευσε... Μετά σαν να μην συμβαίνει τίποτε το ΜΟΤΟ συνέχισε να βγαίνει από την FAST MEDIA!

Ηλίου φαεινότερο: Η λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο. Βάζουμε τα φέσια μας, πετάμε μια πτώχευση και συνεχίζουμε τη δουλειά μας σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Και μετά μιλάμε για τους πολιτικούς μας και για τις εκλογές.

Έτσι λοιπόν εξηγείται το γράμμα. Μας ενοχλεί η επιτυχία του MOTOGP, μάλιστα τώρα που έγινε μηνιαίο και παίρνει μερίδιο διαφήμισης, πετάμε ένα γράμμα να τον κτυπήσουμε...

 

Γιατί τελικά δεν έβλεπα εγώ άλλο κανάλι και άλλο ο δήθεν αναγνώστης που έγραψε το γράμμα... αυτοί είναι λαμόγια. Γιατί τέτοια υποβάθμιση της νοημοσύνης μας κύριοι του ΜΟΤΟ! Εγώ το παρακολουθώ με άλλους πολλούς φίλους το MotoGP και όλοι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Διατσίδη. Ξέρετε μήπως κανένα άλλο Έλληνα δημοσιογράφο που να έχει ασχοληθεί με το άθλημα αυτά τα χρόνια;

Εσείς σαν περιοδικό σε πόσους αγώνες έχετε κάνει αποστολή; Μάλλον σε κανένα!

Ποιός θα το μεταδώσει λοιπόν, ο Άγγλος δημοσιογράφος που γράφει σε σας!

 

Γιαυτό και γω δεν θα ξαναγοράσω το ΜΟΤΟ και θα βλέπω το MotoGP στoν OTE.

Φιλικά 

Γιώργος Παπαδόπουλος Θεσσαλονίκη

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Moto3, ΕΔ3: Πρώτο χρόνο ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi διαλέγει 3 φωτογραφίες του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα