• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril Moto3, ΕΔ2: Ένας Πορτογάλος δείχνει τον δρόμο
Σκληρή μάχη με Cortese, 10ος ο Σίσσης
Νέα 04/05/2012 - 16:39

Με έναν χρόνο στα 1.48.497, o Oliveira έδωσε την ευκαιρία στους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν την πολύ καλή εμφάνισή του και την πρώτη θέση στην λίστα με τους οδηγούς της Moto3. Οι συνθήκες της πίστας (στεγνό) επέτρεψαν στους οδηγούς να ρίξουν σημαντικά τους χρόνους του και να δούμε ωραίες μάχες στις δεύτερες ελεύθερες της ημέρας.

 

Πολύ κοντά, με διαφορά μόλις στα 0.014 δευτ. βρίσκουμε τον Cortese, ο οποίος οδηγούσε την κούρσα και ήταν αυτός που θα τερμάτιζε πρώτος, αν δεν έκανε προσπέραση όταν κυμάτιζε η κίτρινη σημαία κι έτσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο χρόνος του σε εκείνον τον γύρο ακυρώθηκε.

 

Ο Luis Salom είναι στην τρίτη θέση, μόλις 4/10 πίσω από τον Cortese και δείχνει σταθερά γρήγορος από την αρχή της σεζόν. Η πολύ καλή του απόδοση, ανάγκασε το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Maverick Vinales, να περιοριστεί στην 4η θέση.

 

Στην 5η θέση της κατάταξης βρίσκουμε τον Masbou, ενώ ο εντυπωσιακός στην Jerez, Fenati, φιγουράρει στην 6η θέση των δεύτερων ελεύθερων. O Danny Kent κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση, με διαφορά λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. Όγδοος είναι ο Louis Rossi, που κατάφερε να επικρατήσει στην μάχη του με τον Adrian Martin και να αφήσει τον τελευταίο στην 9η θέση.

 

Ο Θανάσης Σίσσης δεν τα κατάφερε τόσο καλά στις ελεύθερες δοκιμές 2. Ο Ελληνο-Αυστραλός πλασαρίστηκε στην 10η θέση, κατεβάζοντας σημαντικά τον χρόνο του σε σύγκριση με τις πρώτες ελεύθερες, αλλά μην καταφέρνοντας να πλασαριστεί ψηλότερα από την 8η θέση που είχε καταλάβει το πρωί. Προς το τέλος της διαδικασίας, προσπάθησε να πιέσει, σκαρφάλωσε στην 8η θέση – μέχρι τότε ήταν αρκετά χαμηλά, 13ος – αλλά  εν τέλει, ο ταχύτερος γύρος του δεν ήταν αρκετός για να του δώσει κάτι καλύτερο από την 10η θέση. Αναμένουμε τις αυριανές ελεύθερες και τις κατατακτήριες για κάτι καλύτερο από τον νεαρό Σίσση.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril ΕΔ2: O Stoner δυνατός

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: H GP12 πρέπει να είναι κοντή και μακριά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα