• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril ΕΔ1: Spies, Hayden, Rossi, 1-2-3!
O Lorenzo δεν έκανε ούτε ένα γύρο!
Νέα 04/05/2012 - 13:58

Οι συνθήκες ήταν και πάλι περίεργες, όπως ακριβώς πριν μια εβδομάδα στην Jerez, με την πίστα να έχει αρκετά βρεγμένα κομμάτια, αλλά σιγά-σιγά να στεγνώνει. Τυπικός καιρός για την Πορτογαλική πίστα του Estoril, που βρίσκεται δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό, που επηρεάζει ανάλογα την περιοχή. 

Έτσι στο πρώτο 20λεπτο των 45λεπτων δοκιμών λίγοι οδηγοί μπήκαν με τα βρόχινα λάστιχα και έκαναν πολύ λίγους γύρους, καθώς η πίστα τα κατέστρεφε. Στα τελευταία 15' όμως τα σλικ πήραν τη θέση τους στις μοτοσυκλέτες και οι χρόνοι άρχισαν να κατεβαίνουν.

Αρχικά ο Ben Spies με την Μ1 έγραψε έναν καλό χρόνο και λίγο αργότερα ο Nicky Hayden με μια σειρά γρήγορων γύρων πήρε την πρωτοπορία, με τον Valentino Rossi να παίρνει την 2η θέση, για το 1-2 των εργοστασιακών Ducati.

Στον τελευταίο του γύρο όμως ο Αμερικανός με την Μ1 ήταν ο μόνος που κατέβηκε από το 1΄41΄΄και με 1:40.813 πήρε τελικά την 1η θέση στις Ελεύθερες Δοκιμές 1. Πίσω από τις δύο Ducati ανέβηκε στο τέλος ο Caey Stoner με την Honda RC213V και τον ακολούθησε ο δορυφορικός Alvaro Bautista της Gresini – Honda.

O Cal Crutchlow είναι και πάλι έστω και λίγο μπροστά από τον ομόσταυλό του Andrea Dovizioso. O Dani Pedrosa ήταν και πάλι πολύ συντηρητικός και έμεινε 8ος 2.2'' δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή.

Ο Yonny Hernadez με την BQR (FTR-Kawasaki) είναι ο πρώτος από τις CRT μοτοσυκλέτες.

Ο Jorge Lorenzo έμεινε και τα 45' λεπτά μέσα στο γκαράζ της ομάδας του, όπως και ο Hector Barbera που δεν θέλησαν να δοκιμάσουν κάτι σε αυτές τις συνθήκες.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril, Moto3 ΕΔ1: Οδηγεί την κούρσα ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

O Joan Olive στην θέση του τιμωρημένου Ajo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα