• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril, Moto3 ΕΔ1: Οδηγεί την κούρσα ο Vinales
Στην 8η θέση ο Θανάσης Σίσσης
Νέα 04/05/2012 - 14:15

Ηλιοφάνεια υποδέχτηκε τους αναβάτες της Moto3, στην πίστα του Estoril, για τις ελεύθερες δοκιμές 1. Ωστόσο, η βροχή που είχε πέσει νωρίτερα έχει αφήσει τα σημάδια της με πολλά σημεία να είναι βρεγμένα, αναγκάζοντας τους οδηγούς της μικρής κατηγορίας να επιλέξουν ελαστικά για βρεγμένο.

 

Σε αυτές τις συνθήκες, ήταν ο Vinales ο οποίος σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1.56.138, μόλις 4/10 μπροστά από τον Oliveira, που αγωνίζεται στην πατρίδα του και οπωσδήποτε θα θέλει να δείξει κάτι καλό στους φιλάθλους. Οι δυο πρώτοι της κατάταξης, είναι και οι μόνοι που έριξαν το χρονόμετρο κάτω από το 1.57. Την τριάδα των πρώτων, συμπλήρωσε ο Alberto Moncayo με 1.57.605. Ο τελευταίος πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έχει κάνει και το καλύτερό του ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα.

 

Στην 4η θέση βρίσκουμε τον Adrian Martin, ο οποίος δείχνει καλά σημάδια στην Πορτογαλική πίστα και έβαλε πίσω του τον Dany Kent της Red Bull KTM (5ος) και τον Masbou (6ος) ο οποίος υπολείπεται σχεδόν 2 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

 

Ο Θανάσης Σίσσης έκανε καλές ελεύθερες, τερμάτισε στην 8η θέση της κατάταξης με 1.58.378 και δείχνει ότι ξεπέρασε την άτυχη στιγμή στον αγώνα της Jerez όπου έπεσε. Ο Ελληνο-Αυστραλός μπορεί να βρίσκεται 2.2 δευτερόλεπτα από την κορυφή, αλλά όπως μας έχει δείξει βελτιώνεται από διαδικασία σε διαδικασία, προσαρμόζεται στην πίστα και τα πηγαίνει καλύτερα. Αυτό ελπίζουμε και για την συνέχεια, με τον καιρό να παραμένει μυστήριο για δυνατούς λύτες!


O Romano Fenati, ο νεαρός Ιταλός o οποίος άκουσε πολλά θετικά σχόλια για την μεγαλειώδη του εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα της Ισπανίας, έμεινε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης στις πρώτες ελεύθερες του Estoril, σημειώνοντας τον 15ο ταχύτερο χρόνο και μένοντας σχεδόν 3 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

 

 

 

Να σημειώσουμε ότι σε αντίθεση με τις πολλές πτώσεις, των οποίων γίναμε μάρτυρες στην Jerez, στο Estoril έπεσε μόνο ο Marcel Schrotter– 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση των δοκιμών – χωρίς να πάθει τίποτα, ευτυχώς.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Moto2, ΕΔ1: Ταχύτερος ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril ΕΔ1: Spies, Hayden, Rossi, 1-2-3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα