• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: O Hayden πρώτη Ducati τώρα!
Ο Rossi έχει παραδοθεί!
Νέα 02/05/2012 - 11:32

Ο Ιταλός μάνατζερ, μίλησε για όλους και για όλα μετά τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς στην πίστα της Jerez, όντας όπως πάντα παρατηρητικός και ευθύς στις απόψεις του! Διαβάστε τι δήλωσε στο ιταλικό site, GPone.com!

 

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω ότι η Jerez ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες που έδωσε ποτέ ο Stoner! Επίσης, ήταν περισσότερο ψυχολογική νίκη παρά πρακτική, διότι ήρθε στην έδρα του Jorge,  εκεί όπου ο Ισπανός ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα κερδίσει. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη θα βοηθήσει πολύ τον Casey, διότι ήταν η τέλεια απάντηση στην νίκη του Lorenzo στο Κατάρ…!»

 

«Βέβαια, δεν πιστεύω ότι o Jorge το πήρε κατάκαρδα. Πιθανώς έκανε λάθος επιλογή ελαστικών και δέχτηκε την ήττα σαν μαχητής που είναι. Παράλληλα, μου φάνηκε ότι ο Pedrosa έχασε μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα. Μπορούσες να δεις ότι ήταν πολύ φοβισμένος με τα βρεγμένα σημεία της πίστας, πράγμα που δείχνει ότι δεν είναι ολοκληρωμένος αναβάτης. Έχασε πέντε δευτερόλεπτα εξαιτίας αυτού και στην συνέχεια έκανε μια μεγάλη αντεπίθεση, όταν η πίστα στέγνωσε εντελώς, τερματίζοντας μόλις 2 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή. Παρά το γεγονός ότι ήταν στο βάθρο, ήταν ο χαμένος της υπόθεσης την Κυριακή!»

 

Ενδιαφέρουσες ήταν και οι απόψεις του για τους αναβάτες της Ducati, οι οποίοι έμειναν μακριά από το βάθρο.

 

«Ο Hayden είναι πια το πρώτο όνομα της Ducati, όπως το ίδιο συμβαίνει με τον Crutchlow στην Tech 3. Ακούγοντας τα σχόλια του Valentino, είναι ξεκάθαρο ότι έχει παραδοθεί. Πέρα από τα αστεία που κάνει, έχει κατανοήσει ότι η Ducati οδηγείται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Το επιβεβαίωσε τώρα πια και θα ξεκινάει από ένα βασικό στήσιμο και θα δουλεύει από εκεί και πέρα, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στην συνέχεια».

 

Φυσικά, ο Ιταλός δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την τεράστια εμφάνιση του νεαρού Fenati στον αγώνας της μικρής κατηγορίας, την Κυριακή.

 

«Στον Fenati αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ως αναβάτης, δείχνει αρκετά μεγαλύτερος από την ηλικία που αναγράφεται στην ταυτότητά του. Είναι πολύ ώριμος και ψύχραιμος στον αγώνα, δυο πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά για έναν Πρωταθλητή!»

 

Επόμενο άρθρο »

Τα συν και τα πλην της Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Στην πρώτη δεκάδα ο Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA