• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην πρώτη δεκάδα ο Barbera
10ος, μετά από σκληρή μάχη με τον Rossi
Νέα 02/05/2012 - 10:53

Ο δεύτερος αγώνας του φετινού Πρωταθλήματος στην πίστα της Jerez, ξεκίνησε με μαύρα απειλητικά σύννεφα στον ουρανό, τα οποία όμως ποτέ δεν έφεραν την βροχή που αρκετοί από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας περίμεναν.

 

Με την έναρξη του αγώνα, ο Barbera κατάφερε γρήγορα να κερδίσει μερικές θέσεις, οδηγώντας ένα γκρουπ με τους Rossi, Spies και Abraham. Όλοι τους πάλευαν για την ένατη θέση. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Barbera δυσκολεύτηκε με τις συνθήκες της πίστας, αλλά κατάφερε να κονταροχτυπηθεί με τον πολύπειρο Valentino Rossi, για την 9η θέση. Εν τέλει, ο Ισπανός τερμάτισε 10ος συγκεντρώνοντας μερικούς πολύτιμους πόντους για την συνέχεια της σεζόν.

 

Hector Barbera: «Κατά την διάρκεια του Σ/Κ δυσκολεύτηκα αρκετά, παρόλο που ο αγώνας γινόταν εντός έδρας για εμένα. Η δομή της Ανδαλουσιανής πίστας δεν ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου και για να είμαι ειλικρινείς, είχα κάποια θέματα και με τις συνθήκες της πίστας καθώς ποτέ δεν βρήκα την κατάλληλη εμπιστοσύνη σε αυτήν. Παρά το ότι προσπάθησα να ξεπεράσω τα προβλήματα, διασκέδασα την μάχη μου με τον Vale, ο οποίος είναι ένας τεράστιος οδηγός. Η διάθεσή μου είναι στα καλύτερά της και είμαι συγκεντρωμένος στον επόμενο γύρο, στο Estoril, σε μια πίστα που μου αρέσει πολύ».

 

Francesco Guidotti– Διευθυντής Ομάδας: «Γνωρίζαμε ότι στην συγκεκριμένη πίστα, ενδεχομένως να αντιμετωπίζαμε κάποια προβλήματα και ο καιρός δεν μας βοήθησε. Εν τούτοις, ο Hector κατάφερε να μονομαχήσει με οδηγούς που έχουν τεράστιο υπόβαθρο στους αγώνες ταχύτητας και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους γύρους».

 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: O Hayden πρώτη Ducati τώρα!

« Προηγούμενο άρθρο

O Jarvis δεν κλείνει την πόρτα στον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA