• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Jarvis δεν κλείνει την πόρτα στον Rossi!
Πιο διαλλακτικός για ενδεχόμενη επιστροφή του Ιταλού
Νέα 02/05/2012 - 10:00

Ο Jorge Lorenzo έκανε την πρώτη θετική κίνηση σχετικά με την επιστροφή του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Valentino Rossi, στην ομάδα της Μ1. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δήλωσε ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Vale στα παλιά του λημέρια: «Δεν θα με πείραζε καθόλου», υπογράμμισε ο νικητής του Κατάρ. «Δουλεύω με την ομάδα μου και αν υπήρχε ακόμα ένας γρήγορος αναβάτης μαζί μας (υπονοούμενο για τον Spies;) θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τις συνολικές μας δυνατότητες για επιτυχία».

 

Από την πλευρά του, ο Lin Jarvis, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην AS.es δείχνει να μαλακώνει κάπως την προηγούμενη στάση του, ότι ο Rossi δεν αποτελεί επιλογή για το μέλλον. Ο Jarvis είχε τον Vale μαζί του για εφτά χρόνια και μιλώντας για τα πολύ άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου, δήλωσε:

 

«Είναι δύσκολο για εμένα να πω τι συμβαίνει, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην μοτοσυκλέτα. Ο Valentino είναι ένας απίστευτος οδηγός ο οποίος ξέρει πώς να βελτιώνει και να εξελίσσει μια μοτοσυκλέτα, ενώ είναι τελειομανής μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας… ωστόσο αν είσαι δυσαρεστημένος με κάτι, δεν μπορείς να αποδόσεις στο 100%»

 

Μιλώντας για της φήμες, που άρχισαν να οργιάζουν μετά τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, σχετικά με ενδεχόμενη αποχώρηση του Rossi από την Ducati και δημιουργία δικής του δορυφορικής ομάδας, με χορηγό την CocaCola και μοτοσυκλέτα μια Μ1, ο Jarvis είπε:

 

«Το να συνεχίσει έτσι, δεν είναι καλό ούτε για αυτόν αλλά ούτε και για την Ducati ή το άθλημα. Δεν έχω σκεφτεί την πιθανότητα να είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν. Έχουμε δυο αναβάτες σε εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και δυο δορυφορικές. Η Tech 3 έχει δυο μοτοσυκλέτες για την επόμενη χρονιά, έτσι μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα ήταν η επιστροφή του μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα; Ειδικά για τον Τύπο ναι… δεν κλείνω την πόρτα, αλλά πρέπει να πω ότι δεν είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Αυτό που έχει σημασία είναι να τελειώσει ο Valentino το συμβόλαιό του με την Ducati. Το Πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και υπάρχει καιρός για να αποφασίσουμε κατάλληλα».

 

Να υπογραμμίσουμε ότι μέσα σ’ όλα είναι και το παιχνίδι των χορηγών, με την ομάδα των Lorenzo-Spies να δυσκολεύεται να βρει χορηγούς τα δυο τελευταία χρόνια και κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Rossi– ακόμα και τώρα που δεν είναι στα καλύτερά του – είναι μαγνήτης χορηγών και οπαδών!

 

Επόμενο άρθρο »

Στην πρώτη δεκάδα ο Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: Δεν είχαμε χρόνο στο στεγνό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA