• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: Δεν είχαμε χρόνο στο στεγνό
Χαρούμενοι στην NGM που τερμάτισαν!
Νέα 01/05/2012 - 16:28

Δεν ήταν και το καλύτερο Σ/Κ για τον Edwards και την ομάδα του, καθώς οι περίεργες καιρικές συνθήκες τους ανάγκασαν να δουλέψουν πιο πολύ στο βρεγμένο στήσιμο και έτσι στον αγώνα (που χαρακτηρίστηκε στεγνός) τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά για τον Αμερικανό.

 

Σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν ευχαριστημένοι που ο Τεξανός κατάφερε να τερματίσει και συγκέντρωσε πολύτιμα δεδομένα για την συνεχιζόμενη εξέλιξη της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας, λίγες ημέρες πριν τον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία.

 

Colin Edwards: "Δεν είχαμε πολύ χρόνο στο στεγνό, αυτό το Σ/Κ, έτσι το στήσιμό μας στο στεγνό έγινε λίγο-πολύ στα τυφλά. Κάναμε αρκετές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα, σε σύγκριση με τις δοκιμές που κάναμε εδώ τον Μάρτιο, και έτσι καταφέραμε να μειώσουμε κάπως τους κραδασμούς (chattering). Βάλαμε το καινούργιο μπροστινό της Bridgestone και δούλεψε αρκετά καλά. Χρειάστηκα μερικούς γύρους μέχρι να συνηθίσω την μοτοσυκλέτα με τις νέες ρυθμίσεις και στο στεγνό, και έκανα προσπάθεια να περιορίσω την σούζα (wheelie). Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο Σ/Κ εδώ, μετά και από τα χειμερινά τεστ. Χάρη στους μηχανικούς μου, προσπαθήσαμε τα πάντα, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατόν για να βρούμε ένα set-up. Απλά δεν είχαμε αρκετό χρόνο στο στεγνό για να το βρούμε"

 

Kornelis Veldeman - Αρχιμηχανικός: "Είμαι χαρούμενος που τερματίσαμε στον αγώνα, μετά την πτώση και τα προβλήματα που είχαμε με την δεύτερη μοτοσυκλέτα. Από την μία είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και με το γεγονός ότι κάναμε έναν ολόκληρο αγώνα στο βρεγμένο και καταφέραμε να συλλέξουμε πολύτιμα δεδομένα για την συνέχεια. Μάθαμε πολλά και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν έχουμε τα απαραίτητα αντανακλαστικά όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες - με την εναλλαγή από βρεγμένο σε στεγνό - πράγμα που πρέπει να βελτιώσουμε. Από την άλλη, είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα, περιμέναμε να πάρουμε πόντους εδώ"

 

Επόμενο άρθρο »

O Jarvis δεν κλείνει την πόρτα στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Πάει την BMW στα δικαστήρια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA