• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλή η τέταρτη θέση για τον Crutchlow
Ο καιρός προβλημάτισε τον Dovizioso
Νέα 28/04/2012 - 20:15

Ο Crutchlow βρισκόταν στην κορυφή της λίστας τα πρώτα 20 λεπτά των κατατακτήριων δοκιμών, αλλά έχασε την επαφή με τους πρώτους τρεις όταν ο ρυθμός ανέβηκε και οι οδηγοί έβαλαν τα δυνατά τους για να πετύχουν καλούς χρόνους με τα σλικ ελαστικά της Bridgestone. Αν και τα μαύρα σύννεφα έκανα την εμφάνισή τους στον ορίζοντα, εν τούτοις η βροχή δεν ήρθε και ο Crutchlow συνέχιζε να είναι δυνατός, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν έπεσε στην πρώτη στροφή, με 18 λεπτά να υπολείπονται για το τέλος. Το γεγονός δεν πτόησε τον Βρετανό, ό οποίος πάλεψε σθεναρά για την τρίτη θέση, χάνοντάς την για μόλις 0.007 δευτ.

 

Από την πλευρά του, ο Dovizioso θα ξεκινήσει τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα από την τρίτη σειρά, αφού τερμάτισε στην 7η θέση, μην καταφέρνοντας να βρει το κατάλληλο στήσιμο που θα του έδινε την δυνατότητα να δείξει τις αληθινές δυνατότητές του.

 

Cal Crutchlow: "Ήταν μια γεμάτη διαδικασία - το λιγότερο που μπορώ να πω - και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι χαρούμενος με την 4η θέση, δεδομένης της πτώσης που είχα. Έκανα ένα μικρό λαθάκι και έπεσα... Νομίζω ήμουν στον πρώτο γύρο με καινούργιο πίσω ελαστικό και ίσως να μην είχε πιάσει την απαραίτητη θερμοκρασία όταν έπεσα. Πρέπει να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου, διότι έκαναν τρομερή δουλειά για να μου ετοιμάσουν την δεύτερη μοτοσυκλέτα. Ήταν ρυθμισμένη για βρεγμένο, σε περίπτωση που έβρεχε, και έκαναν θαυμάσια δουλειά για να επιστρέψω τόσο γρήγορα. Ήταν απογοητευτικό κάπως, από την άποψη ότι έχασα πολύτιμο χρόνο και είμαι σίγουρος ότι χωρίς αυτό, θα μπορούσα και πάλι να βρεθώ στην πρώτη σειρά. Ωστόσο η 4η θέση δεν είναι καθόλου άσχημη και ανυπομονώ για τον αγώνα αύριο. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι σε θέση να παλέψω για την πρώτη πεντάδα και εύχομαι να είναι είτε τελειώς βρεγμένα, είτε τελείως στεγνά και όχι η κατάσταση που αντιμετωπίσαμε χτες"

 

Andrea Dovizioso: "Οι αλλαγές του καιρού δεν βοήθησαν καθόλου την κατάσταση μέχρι τώρα, διότι χρειάζομαι χρόνο για να βελτιώσω την αίσθησή μου πάνω στην μοτοσυκλέτα. Αν και είμαι κοντά στους πρώτους 6, εν τούτοις δεν νιώθω άνετα και αυτό σημαίνει ότι δεν οδηγώ με αυτοπεποίθηση. Χρειάζομαι χρόνο και μέχρι τώρα δεν είχα την δυνατότητα να κάνω πολλούς γύρους στο στεγνό. Είναι κρίμα, διότι στις σημερινές συνθήκες είναι που είμαι πολύ δυνατός, αλλά δυσκολεύτηκα... Ο Cal απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η Tech 3 είναι ένα αξιόλογο σύνολο, έτσι πέφτει σε εμένα το βάρος να βελτιωθώ. Ελπίζω αύριο ο αγώνας να γίνει στο στεγνό και το ίδιο να συμβεί στο Estoril, ώστε να σημειώσω πρόοδο και να εκμεταλλευτώ πλήρως την M1"

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Pedrosa με την 2η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: "Αν δεν μπω καλά στις στροφές, δεν κερδίζουμε!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα