• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Pedrosa με την 2η θέση
Απογοητευμένος ο Stoner
Νέα 28/04/2012 - 20:43

Οι εναλλαγές των ταχύτερων χρόνων, στις σημερινές κατατακτήριες, ήταν σύνηθες φαινόμενο, με τους Pedrosa και Stoner να συνεχίζουν την προετοιμασία τους και να πιέζουν για γρήγορους γύρους. Στα τελευταία πέντε λεπτά όμως, η όλη διαδικασία έγινε παιχνίδι δυο ατόμων, με τον Lorenzo να κερδίζει την pole, αφήνοντας πίσω του τον συμπατριώτη του Pedrosa, με διαφορά 0.135 του δευτ.! Ο Casey έχασε την πρώτη σειρά του αυριανού grid για μόλις 0.014 δευτ. και θα ξεκινήσει από την 5η θέση.

 

Dani Pedrosa: "Ήταν πολύ καλές κατατακτήριες. Ήταν πολύ δύσκολο να ξέρω πόσο έπρεπε να πιέσω, επειδή υπήρχαν αρκετά υγρά σημεία και ήταν εύκολο να κάνεις το λάθος. Επίσης, μετά από τόσους γύρους με βρόχινα ελαστικά στις ελεύθερες, με το που βάζεις τα σλικ είναι σαν να ανεβαίνεις σε άλλη μοτοσυκλέτα εντελώς, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Έτσι είμαι εντυπωσιασμένος με τον χρόνο μου και πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην πρώτη σειρά. Τα πήγαμε καλά εδώ στην Jerez, στις δοκιμές αλλά και στα ελεύθερα αυτό το Σ/Κ - τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο - αλλά αύριο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο αγώνα και θέλω να τα πάω καλά εδώ, μπροστά στους οπαδούς μου!"

 

Casey Stoner: "Οι κατατακτήριες δεν ήταν καλές για εμάς, οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες όλο το Σ/Κ, από σχεδόν στεγνή πίστα σε τελείως βρεγμένη κι έτσι δεν καταφέραμε να βρούμε ένα σταθερό set-up για την μοτοσυκλέτα. Είναι λίγο απογοητευτικό, ελπίζαμε ότι θα ήμασταν στην πρώτη σειρά, αλλά με τέτοιες συνθήκες δεν ήθελα να πιέσω πολύ. Πολλοί έπεφταν και τα υγρά σημεία στην πίστα ήταν εξαιρετικά γλιστερά. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά, έχω περιθώριο μισού δευτερολέπτου ακόμα και δεν μπορώ να κατηγορήσω την πίστα... είμαστε λίγο πίσω με τις ρυθμίσεις κι έτσι έχουμε αρκετή δουλειά απόψε. Δεν ξέρουμε στα σίγουρα τι να περιμένουμε, μέχρι να δούμε τον καιρό αύριο, και αυτό είναι που καθιστά πολύ δύσκολα τα πράγματα"

 

Επόμενο άρθρο »

Στην πρώτη σειρά του grid ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Καλή η τέταρτη θέση για τον Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα