• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: "Αν δεν μπω καλά στις στροφές, δεν κερδίζουμε!"
Η ταχύτητα στις στροφές μεγάλο πρόβλημα για τον Ιταλό
Νέα 28/04/2012 - 19:08

Για δεύτερο συνεχόμενο γύρο ο Valentino Rossi δεν τα πήγε καθόλου καλά στις κατατακτήριες δοκιμές, τερματίζοντας στην 13η θέση με διαφορά πάνω από 3 δευτερόλεπτα από την κορυφή. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διαφορά που σίγουρα θα χτύπησε άσχημα στον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση αμέσως μετά την απογευματινή διαδικασία:

 

"Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν στεγνό, αλλά όχι εντελώς. Έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα, αλλά τα συνηθισμένα προβλήματα παρέμειναν... είμαστε πολύ αργοί στην στροφή και πρέπει να γείρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Στις γρήγορες στροφές έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, αν δεν μπω καλά στις στροφές, δεν θα κερδίσουμε."

 

"Στο βρεγμένο ήταν δύσκολο να καταλάβω την μοτοσυκλέτα και το τι έκανε και ο Hayden τα πήγε πολύ καλύτερα. Ο Nicky έχει διαφορετικό στήσιμο, θα ήθελα να δοκιμάσω σήμερα στο στεγνό. Σήμερα το πρωί τα πράγματα ήταν δύσκολα με την βροχή... ο Hayden κάνει την διαφορά στις στροφές, έχει την ευχέρεια και γέρνει πολύ κι έτσι έκανε πολύ καλές κατατακτήριες σήμερα.

 

"...το πρόβλημα πάντοτε ήταν και είναι η είσοδος στις στροφές, να προσπαθήσεις να βρεις ένα κατάλληλο στήσιμο για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Ένα set-up που θα μου επιτρέψει να τα πάω καλύτερα αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε".

 

"Είδαμε τι έκανε ο Nicky. Έχει διαφορετική μοτοσυκλέτα στις λεπτομέρειες, αλλά είναι ιδιαίτερα καλός στο να βρίσκει την κατάλληλη αίσθηση ώστε να μπαίνει δυνατά στην στροφή και με την σωστή ταχύτητα για να πετυχαίνει καλούς χρόνους. Όσο για τον αγώνα, αν βρέξει θα τα πάω λίγο καλύτερα, αλλά στο βρεγμένο το πρόβλημα παραμένει το ίδιο (όπως και στο στεγνό). Βασικά, όπως προείπα, αν δεν τα πάω καλά στις στροφές, δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Καλή η τέταρτη θέση για τον Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της M1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα