• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 Κατατακτήριες: Ο Marquez είναι εδώ!
2ος ο Nakagami 3ος ο Espargaro
Νέα 28/04/2012 - 17:43

Με τον Marc Marquez να κατακτά την pole της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες κατατακτήριες της ημέρας και μπαίνουμε πλέον στους ρυθμούς των αυριανών αγώνων! Να σημειώσουμε ότι όλες οι pole positions πήγαν σε Ισπανούς και το πλήθος και οι οπαδοί στην Jerez θα είναι σίγουρα ευχαριστημένοι!

 

Οι συνθήκες είχαν βελτιωθεί προς το καλύτερο στην πίστα της Jerez, κάτι που βοήθησαν τον Marquez να δώσει το δικό του σόου και να σταματήσει το χρονόμετρο στα 1.43.005. Ο συναγωνισμός και η αγωνία είναι στα ύψη, με δέκα οδηγούς να έχουν μεταξύ τους διαφορά λιγότερη του ενός δευτερολέπτου! Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Nakagami, ο οποίος τερμάτισε με διαφορά 8 εκατοστών πίσω από τον πρώτο. Ο Pol Espargaro πήρε την τρίτη θέση και θα βρεθεί αύριο στην πρώτη σειρά του grid.

 

Ο Luthi, ο οποίος είχε πάρει την προηγούμενη pole στο Κατάρ, κατέληξε στην 4η θέση και είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας, όταν και προσπαθούσε να πιέσει για κάτι παραπάνω. Πίσω του βρίσκεται ο Mika Kallio, ενώ ο Claudio Corti συμπληρώνει την τριάδα των οδηγών που θα βρεθούν στην δεύτερη σειρά. Είναι χαρακτηριστικό του υψηλού επιπέδου της κατηγορίας, ότι ο έκτος Corti υπολείπεται λιγότερο από 4/10 από τον πρώτο στην λίστα!

 

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Esteve Rabat, Mike Di Meglio, Randy Krummenacher και ο Johann Zarco, ο οποίος ήταν ταχύτατος στο βρεγμένο, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και στο στεγνό.

 

Δεν έλειψαν και πάλι οι πτώσεις, με πρωταγωνιστές τους Julian Simon, Simone Corsi, Bradley Smith, Axel Pons και Scott Redding.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο της M1

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Ο Lorenzo πήρε την Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα