• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Έγινε η παρουσίαση του Marquez
Σήμερα, Τρίτη, στην 2η μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας
Νέα 27/03/2012 - 18:24

Ο Marc Marquez παρουσίασε επίσημα στην Βαρκελώνη την Repsol-Suter Moto2 μοτοσυκλέτα του. Η φετινή σεζόν θα είναι η δεύτερη στην μεσαία κατηγορία, για τον νεαρό Ισπανό, και η πέμπτη στα grand prix γενικότερα. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, ο Marquez έχει χάσει αρκετή από την προετοιμασία λόγω του προβλήματος διπλωπίας (τα έβλεπε διπλά) που αντιμετώπιζε.

 

Πριν το ατυχές αυτό συμβάν, ο Marquez έδωσε μία από τις πιο εντυπωσιακές μάχες στην ιστορία του θεσμού, τερματίζοντας την περσινή σεζόν με τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον αναβάτη (επτά), παρά το γεγονός ότι έχασε τους δυο τελευταίους γύρους.

 

Ο νεαρός - ο οποίος ευτυχώς έχει αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε -τερμάτισε στην 5η θέση στις πρόσφατες δοκιμές της Jerez, έχοντας χάσει τα δυο προηγούμενα τεστ.

 

"Έχασα ένα μεγάλο μέρος από την προετοιμασία και είναι προφανές ότι μου λείπουν κάμποσα χιλιόμετρα πάνω στην μοτοσυκλέτα, πριν τον εναρκτήριο αγώνα. Ωστόσο, ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκα στο τελευταίο τεστ της σεζόν, χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα με την όρασή μου" υπογράμμισε ο Marquez.

 

"Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο τεστ, ξαναβρήκα την εμπιστοσύνη μου στην μοτοσυκλέτα και ήταν μια καλή εξάσκηση για όλη την ομάδα. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει στο Κατάρ! Δεν είμαστε εντελώς έτοιμοι και κάποιοι από τους αντιπάλους μας είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς, αλλά αυτό σημαίνει ότι στους πρώτους αγώνες πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας δουλειά και να είμαστε υπομονετικοί".

 

"Μετά θα δούμε εάν μπορούμε να βρεθούμε σε αυτήν την κατάσταση που βρεθήκαμε στους τελευταίους αγώνες της περασμένης χρονιάς. Ένας από τους στόχους μας φέτος, είναι να παλέψουμε για τον τίτλο της Moto2 και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε... ωστόσο, προτιμώ να κοιτάω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να μην σκέφτομαι τόσο πολύ το Πρωτάθλημα".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: "Ημέρα του Zarco"

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: H καλύτερη Ducati που έχω οδηγήσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα