• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: "Ημέρα του Zarco"
Ο Γάλλος συναντήθηκε με οπαδούς σε έκθεση της Avignon
Νέα 28/03/2012 - 09:13

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto2, ο Johann Zarco παραβρέθηκε στην εκδήλωση "Avignon Motor Festival", μια μεγάλη διοργάνωση που φιλοξένησε 40.000 καλεσμένους από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου. Η έκθεση - που φιλοξενεί παλιά αλλά και μοντέρνα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες - αποτελεί σημείο συνάντησης για τους οπαδούς τόσο των δυο, όσο και των τεσσάρων τροχών. Σε έναν τεράστιο χώρο 50.000m2 συγκεντρώθηκαν - εκτός από συλλεκτικά και μουσειακά αυτοκίνητα - στρατιωτικά οχήματα, sport αμάξια, ενώ υπήρχε και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για δοκιμές, σε μια έκθεση που θεωρείται η μεγαλύτερη της νότιας Γαλλίας.

 

Την Κυριακή, 25 Μαρτίου, ο Zarco αφιέρωσε ολόκληρη την ημέρα στους οπαδούς του, οι οποίοι μαζεύτηκαν στην πίστα της Ales για να πάρουν μια γεύση της περιπέτειας στην οποία ρίχνεται ο Johann και η JIR. Οι φίλαθλοι ήταν κυρίως περίεργοι για την MotoBI, με την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του ο Γάλλος στο Κατάρ. Πολλές ήταν οι ερωτήσεις σχετικά με την τεχνική προετοιμασία του αναβάτη, πριν την έναρξη της νέας σεζόν στην καινούργια κατηγορία. Τέλος, συναρπαστικές ήταν οι στιγμές που έζησαν μερικοί τυχεροί οπαδοί, αλλά και οι χορηγοί του Γάλλου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μερικές βόλτες στην πίστα, καθήμενοι στην πίσω θέση της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε ο Zarco!

 

Gianluca Montiron - Διευθυντής Ομάδας: "Είχα την χαρά να περάσω δυο ημέρες με φανατικούς της μηχανοκίνησης. Η όλη οργάνωση ήταν εξαιρετική και όλοι οι οπαδοί έχουν υψηλές προσδοκίες από τον Zarco. Ο Johann θέλει να είναι νικητής... είμαι πεπεισμένος για την επαγγελματική του προσέγγιση και την αποφασιστικότητα του να μεταφράσει σε αποτελέσματα τις προσδοκίες μας. Μεγαλώσαμε την οικογένειά μας με τον Johann, αλλά και τον καθοδηγητή του Laurent Fellon και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας... όλοι εργαζόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση, τον ίδιο στόχο και θέλουμε όσο τίποτα άλλο να τα καταφέρουμε. Η απόφασή μας να εμπιστευόμαστε νεαρούς, προέρχεται από την εμπειρία δυο ετών στην Moto2. Από τον αγώνα του Silverstone και στο εξής, ο Eric Granado θα βρίσκεται μαζί μας και θα έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά από έναν αναβάτη της αξίας του Zarco. Θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Johann και τον Eric και με τις γνώσεις μας, έχουμε την δυνατότητα να ανοίξουμε καινούργιους ορίζοντες τόσο για τον Γάλλο, όσο και για τον Βραζιλιάνο"

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP-Jerez: Οι κερδισμένοι...

« Προηγούμενο άρθρο

Hernandez: "Θα φτάσουμε τον De Puniet!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα