• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: H καλύτερη Ducati που έχω οδηγήσει!
Ο Αμερικανός εκθείασε την νέα GP12
Νέα 27/03/2012 - 14:26

Οι τελευταίες δοκιμές στη Jerez ολοκληρώθηκαν, με τους αναβάτες της Ducati - Valentino Rossi και Nicky Hayden - να βρίσκονται στην 6η και 8η θέση αντίστοιχα. Ωστόσο, αν και τα τελικά τους αποτελέσματα δεν διέφεραν αρκετά, το δίδυμο αποκόμισε διαφορετικές εντυπώσεις από την νέα GP12. Ο Ιταλός οδηγός είχε κάποια θέματα με την υποστροφή, ενώ ο Αμερικανός ανησυχούσε περισσότερο για το πίσω μέρος.

 

"Η μοτοσυκλέτα γλιστρά πολύ, κατά την έξοδο σε γρήγορες στροφές και αυτό μας κοστίζει πολύτιμο χρόνο", εξήγησε ο Hayden. "Η υποστροφή δεν αποτελεί βασικό πρόβλημα για εμένα".

 

Με περίπου δυο εβδομάδες να μένουν μέχρι το Κατάρ, η Ducati δίνει κυριολεκτικά αγώνα δρόμου...

 

"Δυστυχώς χάσαμε μερικές ημέρες, λόγω του τραυματισμού μου αλλά και των καιρικών συνθηκών. Χτες (Κυριακή), δοκιμάσαμε κάποια νέα πράγματα στην μοτοσυκλέτα και καταλάβαμε αρκετά. Πρακτικά συμπίεσα όλα τα τεστ του χειμώνα, σε 3 μόνο ημέρες!"

 

"Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά στην κορυφή και να έχω καλύτερο ρυθμό, ωστόσο πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη Ducati που έχω οδηγήσει ποτέ! Είναι η ευκολότερη στην οδήγηση, μου δίνει αρκετή πληροφόρηση και είμαι σε θέση να "νιώθω" συνέχεια τι κάνει και πως συμπεριφέρεται.

 

Όσο για την σύγκριση με τον ανταγωνισμό...

 

"Δεν οδήγησα κοντά σε κανέναν σε αυτές τις δοκιμές, έτσι δεν ξέρω ακριβώς που υπερτερούν ή μειονεκτούν, σε σχέση με εμάς. Έχουμε υπόψη μας μερικές ιδέες για το πως θα βελτιωθούμε στο Κατάρ, όπου ελπίζω ότι θα είμαι ακόμη πιο ανταγωνιστικός".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Έγινε η παρουσίαση του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Είναι νωρίς να κρίνουμε την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα