• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hernandez: "Θα φτάσουμε τον De Puniet!"
Εξαιρετικά αισιόδοξος ο Κολομβιανός
Νέα 28/03/2012 - 16:16

Οι νεοφερμένοι στην κατηγορία, Ivan Silva και Yonny Hernandez, δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο στα τρία τεστ προετοιμασίας, τερματίζοντας στο τέλος της κατάταξης, με μόνο θετικό στοιχείο το γεγονός ότι βρέθηκαν σε απόσταση ενός περίπου δευτερολέπτου από τους CRT αντιπάλους τους, στο τελευταίο τεστ της Jerez.

 

"Είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε ακόμη ένα βήμα εμπρός και επιπλέον αποδείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε τις υπόλοιπες CRT" δήλωσε χαρούμενος ο Διευθυντής της ομάδας, Raul Romero.

 

"Έχουμε ακόμη περιθώριο βελτίωσης και αυτό μας δίνει κίνητρο. Πρέπει να υπολογίσει κανείς ότι αρκετές ομάδες δουλεύουν καιρό με τους αναβάτες τους, ενώ εμείς μόλις ξεκινήσαμε. Δεν είχαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ή πτώσεις. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τις προσπάθειες που έκαναν για να φέρουν σε πέρας την δουλειά τους"

 

Από την πλευρά του ο Yonny Hernandez εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος στις δηλώσεις του και δεν έδειξε να επηρεάζεται από τα 2.3 δευτ. διαφοράς με τον Randy De Puniet...

 

"Είμαι ενθουσιασμένος, διότι είμαστε σε θέση να συναγωνιστούμε τις υπόλοιπες CRT, βέβαια έχουμε ακόμη μεγάλο περιθώριο βελτίωσης... ο De Puniet μας ξέφυγε για λίγο! αλλά θα τον φτάσουμε!!"

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: "Ημέρα του Zarco"

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: H καλύτερη Ducati που έχω οδηγήσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα