• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Είναι νωρίς να κρίνουμε την Ducati
"Ο Jorge είναι ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης!"
Νέα 27/03/2012 - 13:37

O Carlo Pernat έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στην πίστα της Jerez, τόσο μέσα στην πίστα όσο και έξω από αυτήν, και όπως είναι φυσικό διαμόρφωσε την δική του άποψη όσον αφορά την νέα σεζόν που ξεκινάει σε μερικές ημέρες.

 

Ο Ιταλός μάνατζερ έδωσε την δική του προοπτική σε διάφορα θέματα, όπως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Rossi, τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ Stoner και Lorenzo και το ντεμπούτο των CRT.

 

"Θα πάω ενάντια στους πολλούς, σχετικά με την Ducati: δεν νομίζω ότι μπορείς να καταδικάσεις τόσο γρήγορα μια εταιρεία που κατασκεύασε μια μοτοσυκλέτα μέσα σε δυο μήνες, επειδή τα πρώτα τεστ δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς", σχολίασε ο Carlo".

 

 "Ας μην ξεχνάμε, ότι μέχρι να κερδίσει η Honda ένα Πρωτάθλημα στα 800cc έπρεπε να περιμένει 5 χρόνια, κάνοντας - στην πορεία - σωρεία λαθών με το πλαίσιο. Πρέπει να τους δώσουμε χρόνο. Ο Valentino δέχεται έντονη κριτική, ωστόσο προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας αναβάτης που μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, πάνω σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα".

 

"Η μάχη θα παιχτεί ανάμεσα σε δυο αναβάτες, τον Stoner και τον Lorenzo, με ένα μικρό ερωτηματικό όσον αφορά τον Pedrosa. Το εργοστάσιο που έκανε την πιο αποτελεσματική δουλειά σε όλες τις δοκιμές, ήταν η Yamaha. Έχουν μια πάρα πολύ καλά ισορροπημένη μοτοσυκλέτα, με τον Jorge να είναι ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης για την ώρα, έχοντας την λιγότερη πίεση. Οι υπόλοιποι θα αρκεστούν στο να κυνηγούν αυτούς... περίμενα περισσότερα από τον Dovizioso, παρά το γεγονός ότι είναι σε δορυφορική μοτοσυκλέτα".

 

"Θεωρώ ότι με τις CRT στην πίστα, τα τελευταία 5-10 λεπτά στις κατατακτήριες θα είναι μπάχαλο... τα πράγματα θα είναι επικίνδυνα και ίσως δούμε αντιπαλότητες και διαμάχες μεταξύ των αναβατών, εξαιτίας αυτού..."

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: H καλύτερη Ducati που έχω οδηγήσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Ολοκληρώθηκε η εξέλιξη...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα