• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone: Ολοκληρώθηκε η εξέλιξη...
...πριν την έναρξη της νέας σεζόν
Νέα 27/03/2012 - 12:47

Δελτίο Τύπου

 

Μετά και την ολοκλήρωση των δοκιμών στην Jerez, τελείωσαν και τα τρία τεστ της μεγάλης κατηγορίας, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Στην Jerez βρέθηκαν, για πρώτη φορά, και οι 21 αναβάτες του ΜotoGP, με τον Casey Stoner να εξασφαλίζει την πρώτη θέση. Η εκρηκτική του ταχύτητα, στα τελευταία λεπτά των δοκιμών, επέτρεψε στον Αυστραλό να εκτοπίσει τον Jorge Lorenzo από την πρώτη θέση, προμηνύοντας μεγάλες μάχες ανάμεσα στους δυο αναβάτες την φετινή χρονιά.

 

Οι εργοστασιακές Honda και Yamaha κλείδωσαν τις πρώτες 4 θέσεις της κατάταξης, ενώ ο Cal Crutchlow της Monster Yamaha Tech 3, συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, τερματίζοντας στην 5η θέση της λίστας, μπροστά από τον Valentino Rossi.

 

Μετά την ανάλυση των δεδομένων που προέκυψαν από το δεύτερο τεστ στην Sepang, η Bridgestone εξέλιξε ένα νέο εμπρός ελαστικό για την Jerez, με την αξιολόγηση του τελευταίου να γίνεται παράλληλα με τις συνεχιζόμενες δοκιμές στα 2012 προδιαγραφών εμπρός ελαστικά της εταιρείας. Τα δεδομένα και η πληροφόρηση που έδωσαν οι αναβάτες για το πειραματικό εμπρός ελαστικό, θα αναλυθούν στο Τεχνικό Κέντρο της Bridgestone στην Ιαπωνία, στα πλαίσια του συνεχιζόμενου εξελικτικού της προγράμματος.

 

Shinji Aoki - Διευθυντής Τμήματος Εξέλιξης Ελαστικών της Bridgestone: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώσαμε το πρόγραμμά μας και φεύγουμε από την Ισπανία έχοντας επιτύχει όλους τους τεχνολογικούς μας στόχους. Στις δοκιμές της Sepang πετύχαμε τους στόχους μας: να φέρουμε ελαστικά τα οποία θα ζεσταινόντουσαν γρηγορότερα, θα έδιναν στον αναβάτη καλύτερη αίσθηση και θα απέδιδαν σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών κάτω από ζεστές συνθήκες. Στην Jerez θέλαμε να επιτύχουμε την ίδια απόδοση, αλλά σε πιο κρύες συνθήκες. Από αυτήν την άποψη το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό, με τους αναβάτες να δίνουν εξαιρετική πληροφόρηση για το πως απέδωσαν τα προδιαγραφών 2012 ελαστικά σε κρύες συνθήκες και έτσι πλησιάζουμε στην έναρξη της σεζόν γεμάτοι αισιοδοξία"

 

"Φέραμε επίσης, ως μέρος του θεμελιώδους εξελικτικού μας προγράμματος, ένα πειραματικό εμπρός ελαστικό για να δοκιμάσουν όλοι οι αναβάτες, εδώ στην Jerez, και συλλέξαμε πολύτιμες πληροφορίες για αυτό. Εκ μέρους της Bridgestone, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και τους αναβάτες για την βοήθεια που μας προσέφεραν, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά του MotoGP, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ συναρπαστική!"

 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Είναι νωρίς να κρίνουμε την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει ο Hopkins στην Imola

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα