• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: Μεγάλο το πρόβλημα με το chattering
Δεν έχει λυθεί ακόμη 100%
Νέα 26/03/2012 - 15:29

Ο Colin Edwards ολοκλήρωσε το τελευταίο τεστ της χρονιάς με θετικές εντυπώσεις, αφήνοντας στην άκρη την δεύτερη ημέρα, όταν ο καιρός πρωταγωνίστησε και εμπόδισε τους αναβάτες να δοκιμάσουν ό, τι είχαν κατά νου. Η ομάδα, που καθοδηγείται από τον έμπειρο Αμερικανό, εστίασε τις προσπάθειές της στην εξέλιξη των ηλεκτρονικών και του πλαισίου της Suter, με πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Colin Edwards: "Υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα. Έχουμε έντονους κραδασμούς, θόρυβο από τον κινητήρα και ταλαντώσεις (chatter). Μπαίνοντας σε μια 45/50 μοιρών γωνία και αν έχει υπερφορτωθεί το μπροστινό ή δοκιμάσεις να πιέσεις παραπάνω, μπορώ να κάνω την μοτοσυκλέτα να έχει ταλαντώσεις παντού! Έτσι πρέπει να φρενάρω λίγο νωρίτερα και να ελαχιστοποιήσω τον χρόνο από το φρένο στο γκάζι για να ξεπεράσω το πρόβλημα. Κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, όμως το νέο εμπρός της Bridgestone εξισορροπεί λίγο την κατάσταση. Παίξαμε λίγο σήμερα (σ.σ. χτες) με το πλαίσιο, χάρη στην Öhlins που μας βοήθησε πολύ και το βελτίωσε και με λίγο διαφορετική γεωμετρία στο εμπρός, έγινε καλύτερο. Ήταν καλύτερο, ήταν πιο γρήγορο, ήταν πιο εύκολο στην οδήγηση, αλλά δεν έχουμε λύσει το πρόβλημα 100%... Οδήγησα στην βροχή για πρώτη φορά και ένιωσα αρκετά καλά, η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας ήταν πολύ καλή. Βγήκαμε έξω και προσπαθήσαμε να εφεύρουμε από την αρχή τον τροχό (!) με τα ηλεκτρονικά, να φτιάξουμε κάτι πιο φιλικό... ωστόσο κάτι δεν πήγαινε καλά... τώρα ξέρουμε και την επόμενη φορά που θα έχουμε βροχή, θα είμαστε έτοιμοι!"

 

Kornelis Veldeman - Αρχιμηχανικός: "Θεωρώ ότι βελτιωθήκαμε με τα ηλεκτρονικά, σε σχέση με το προηγούμενο τεστ. Κάναμε ένα άλμα μπροστά την πρώτη ημέρα, όμως χάσαμε την δεύτερη λόγω της κακοκαιρίας. Την τελευταία ημέρα ξεκινήσαμε και πάλι με το στεγνό setup και κάναμε κάποια πρόοδο και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των ηλεκτρονικών. Στην συνέχεια δουλέψαμε με το πλαίσιο, όπου επίσης σημειώσαμε πρόοδο. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, να δοκιμάζουμε την CRT στο βρεγμένο... είχαμε πολλά να μάθουμε από πλευράς ηλεκτρονικών. Στην Sepang είχαμε βροχή, αλλά δεν δοκιμάσαμε την μοτοσυκλέτα διότι τα ηλεκτρονικά δεν ήταν έτοιμα να δοκιμαστούν τότε. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, αλλά μετά βρήκαμε ένα ικανοποιητικό στήσιμο για την βροχή και τώρα ξέρουμε προς τα που να κατευθυνθούμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Θετικός απολογισμός για τον Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bautista γεμάτος αυτοπεποίθηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα