• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bautista γεμάτος αυτοπεποίθηση!
Παρά το δύσκολο τριήμερο δοκιμών
Νέα 26/03/2012 - 13:41

Το τελευταίο τεστ στην Jerez θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα για τον Alvaro Bautista, ο οποίος είχε δυο πτώσεις που του στέρησαν την δυνατότητα να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό του. Ο ρυθμός του ήταν καλός και ίσως να πήγαινε γρηγορότερα εάν πίεζε για κάτι καλύτερο. Ο Michele Pirro έκανε ικανοποιητικούς χρόνους το πρωί, αλλά δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του το απόγευμα, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων.

 

Alvaro Bautista: "Δεν ήταν η καλύτερη ημέρα για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά και δοκιμάσαμε μερικές ενδιαφέρουσες ηλεκτρονικές λύσεις, όπως και δυο διαφορετικά ελαστικά της Bridgestone για να δούμε ποιό σετ μου δίνει την μεγαλύτερη σιγουριά. Το απόγευμα κάναμε προσομοίωση αγώνα, όταν και είχαμε όχι μια αλλά δυο πτώσεις, αφού το μπροστινό έφυγε χωρίς προειδοποίηση. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό κλόνισε την εμπιστοσύνη μου στο μπροστινό μέρος και δεν μπορούσα να πιέσω στο όριο, όπως θα ήθελα. Τέλος πάντων, δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη μας γιατί βρήκαμε κάποια καλά πράγματα και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα, όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να αγωνίζεσαι νύχτα στο Κατάρ, αλλά νιώθω σιγουριά και αυτοπεποίθηση παρά το άσχημο απόγευμα που είχα σήμερα (σ.σ. χτες). Νιώθω τέλεια με την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν να ξαναβρώ την χαμένη μου εμπιστοσύνη"

 

Michele Pirro: "Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Χτίζω την εμπιστοσύνη μου, γύρο με τον γύρο, αλλά δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ την μοτοσυκλέτα στο έπακρο, διότι αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα και έπρεπε να γυρίσω στο box. Είναι πολύ κρίμα, όμως ξέρω ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτούς και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών τους. Πρέπει απλώς να είμαστε υπομονετικοί"

 

Επόμενο άρθρο »

Edwards: Μεγάλο το πρόβλημα με το chattering

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez III: Τα χαμόγελα γύρισαν στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα