• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικός απολογισμός για τον Barbera
Ευχαριστημένος με τα νέα ελαστικά της Bridgestone
Νέα 26/03/2012 - 18:45

O Hector Barbera έκανε 91 γύρους - τους πιο πολλούς μαζί με τον Nicky Hayden - την Κυριακή που μας πέρασε, καθώς αυτός και η ομάδα του δούλεψαν σε διάφορους τομείς της GP12. Ο Ισπανός οδήγησε με το καινούργιο εμπρός ελαστικό της Bridgestone και τερμάτισε στην 11η θέση.

 

Hector Barbera: "Για να είμαι ειλικρινείς, αυτές οι τρεις ημέρες ήταν κάπως περίεργες, κυρίως λόγω του αέρα και του καιρού γενικότερα. Κάναμε πολυάριθμες ρυθμίσεις στην Ducati μας και δουλέψαμε κυρίως στο στήσιμο των ηλεκτρονικών. Το Σάββατο χάσαμε πολύτιμο χρόνο εξαιτίας του καιρού, αλλά την Κυριακή εργαστήκαμε ακούραστα για να πάμε ένα βήμα μπροστά. Έκανα 91 γύρους. Βρήκαμε ένα καλό setup και είμαι σε θέση να οδηγήσω καλύτερα... ειδικά με τα ελαστικά. Όταν προσπάθησα να βελτιώσω τον χρόνο μου, ήταν αρκετοί αναβάτες στην πίστα και έχασα την ευκαιρία. Είμαι όμως ικανοποιημένος με τις δοκιμές. Δοκιμάσαμε επίσης και τα νέα ελαστικά της Bridgestone, τα οποία συνεργάστηκαν πολύ καλά με την Ducati μας".

 

Marco Rigamonti, Αρχιμηχανικός: "Αυτές οι τρεις ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για εμάς, λόγω των καιρικών συνθηκών, όμως ευτυχώς είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά την τελευταία ημέρα του τεστ. Πετύχαμε μια καλή αίσθηση με την μοτοσυκλέτα και επίσης, βρήκαμε λύσεις με τα ελαστικά σε σχέση με τις δοκιμές στην Μαλαισία, όπου αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Έχουμε ένα καλό setup, το οποίο μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τον χρόνο μας και με φθαρμένα ελαστικά. Επιπλέον δοκιμάσαμε και τα νέα ελαστικά της Bridgestone, αλλά μόνο για λίγους γύρους διότι προτιμήσαμε να δουλέψουμε με τα υλικά που θα έχουμε σίγουρα στα χέρια μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Ευδιάθετος ο Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: Μεγάλο το πρόβλημα με το chattering

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα