• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για τον 1ο αγώνα ο Rossi!
Ο Hayden "βλέπει" προς Κατάρ!
Νέα 25/03/2012 - 23:09

Τελείωσε και η τρίτη ημέρα των δοκιμών στην Ισπανία, με την επόμενη στάση για τους οδηγούς του MotoGP να είναι στο Κατάρ, στις 8 Απριλίου. Η ομάδα της Ducati είδε τους αναβάτες της, Valentino Rossi και Nicky Hayden, να τερματίζουν στην 6η και 8η θέση αντίστοιχα. Ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για την νέα GP12, η οποία έχει μόλις λίγες ημέρες δοκιμών στην πίστα...

 

Valentino Rossi: "Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με την Παρασκευή και είμαι χαρούμενος... είμαστε χαρούμενοι. Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη, στις δεύτερες δοκιμές της Μαλαισίας, κυνηγήσαμε ένα ακατάλληλο setup και το πληρώσαμε την Παρασκευή, διότι ξεκινήσαμε από αυτήν την βάση... Στην συνέχεια, η βροχή του Σαββάτου μας κόστισε ολόκληρη την ημέρα, όμως σήμερα - επιτέλους - είχαμε καλό καιρό και δουλέψαμε καλά ολόκληρη την ημέρα. Βήμα-βήμα φτάσαμε στα σημερινά αποτελέσματα: είμαι 6ος και κάναμε 1.39.7, πολύ καλός χρόνος αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε ανέβει στην μοτοσυκλέτα έξι ή εφτά ημέρες μόνο! Αλλάξαμε το στήσιμο, πρώτα το πίσω και μετά το εμπρός, και τώρα μπαίνω στις στροφές και πάλι καλά. Είμαι σε θέση να γύρω περισσότερο και να πάρω μεγαλύτερο ρίσκο. Αν και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, κοιτώντας την διαφορά με τους πρώτους μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα!"

 

Nicky Hayden: "Ήταν μια πολυάσχολη ημέρα. Με τον τραυματισμό μου να επηρεάζει τα προηγούμενα τεστ, έπρεπε να συμπιέσουμε σε ένα Σ/Κ πολύ δουλειά... και χτες χάσαμε ολόκληρη την ημέρα. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και έμαθα αρκετά. Δεν είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον χρόνο μου, διότι πιστεύω ότι μπορώ να πάω πιο γρήγορα, ωστόσο δυσκολεύτηκα λίγο στις γρήγορες στροφές. Είναι φανερό ότι έχουμε ακόμη πολύ δουλειά, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το Κατάρ... ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά. Αναμφίβολα νιώθω πολύ ωραία που ήρθα εδώ και κατάφερα να οδηγήσω κοντά στο 100% των δυνατοτήτων μου... κατανόησα λίγο περισσότερο την μοτοσυκλέτα. Τώρα είναι η ώρα να δούμε τι έχουμε και τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Χαμόγελα στο γκαράζ της Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Σε καλή κατάσταση ο Stefan Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα