• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε καλή κατάσταση ο Stefan Bradl
Ικανοποιημένος με το τέλος των δοκιμών
Νέα 25/03/2012 - 22:33

Χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, ειδικότερα μετά από τον άσχημο καιρό χτες, οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας βγήκαν στην πίστα της Jerez για να ολοκληρώσουν το τελευταίο τεστ της χρονιάς, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Οι προσομοιώσεις αγώνα ήταν στο επίκεντρο της ημέρας για πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της LCR με τον rookie Stefan Bradl, ο οποίος τερμάτισε στην 10η θέση με 1.40.098

 

Stefan Bradl: "Μετά την χτεσινή - δύσκολη λόγω καιρού - ημέρα, είχαμε πολλά πράγματα να τεστάρουμε σήμερα. Έτσι δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις για το ψαλίδι, μερικές τροποποιήσεις για το εμπρός πιρούνι και κάποια πράγματα για να έχουμε περισσότερη σταθερότητα στο φρενάρισμα. Στο τέλος της ημέρας έκανα προσομοίωση αγώνα με σταθερό ρυθμό και με μαλακά ελαστικά θα μπορούσα να βελτιώσω τον χρόνο μου, αλλά εμποδίστηκα από κάποιους αναβάτες. Ωστόσο, δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε γρήγορους γύρους και νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό σε αυτές τις τρεις ημέρες".

 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για τον 1ο αγώνα ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Σε κορυφαία φόρμα Stoner και Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα