• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε κορυφαία φόρμα Stoner και Pedrosa
Πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς
Νέα 25/03/2012 - 22:11

Πολύ παραγωγικές ήταν οι τρεις ημέρες των δοκιμών στην Jerez για τους αναβάτες της Repsol Honda, με το μεγάλο τους αστέρι - Casey Stoner - να τερματίζει και πάλι πρώτος, δείχνοντας σε όλους πιο θα είναι το μεγάλο φαβορί και φέτος στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Pedrosa δήλωσε ικανοποιημένος από την μοτοσυκλέτα και την συμπεριφορά της, ολοκληρώνοντας την προσομοίωση αγώνα κάνοντας 27 γύρους και μένοντας κοντά στο 1.40. Η επόμενη φορά που θα δούμε το δίδυμο της Honda στην πίστα, θα είναι στο Κατάρ για τις πρώτες δοκιμές πριν τον μεγάλο αγώνα στις 8 Απριλίου.

 

Casey Stoner: "Σήμερα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τους χρόνους μας, ωστόσο θεωρώ ότι μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο την μοτοσυκλέτα, πριν τον πρώτο αγώνα εδώ. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο σε μια τέτοια πίστα. Προς το τέλος της ημέρας είχαμε πάλι το πρόβλημα με τις ταλαντώσεις (chattering), όμως θεωρούμε ότι ξέρουμε τι το προκάλεσε και δεν είναι το ίδιο όπως στην Sepang. Κάναμε πολλούς γύρους για να κατανοήσουμε καλύτερα την κατανάλωση καυσίμου και σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι με το τελευταίο τεστ. Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε τους αγώνες και αυτό είναι που μας ευχαριστεί περισσότερο".

 

Dani Pedrosa: "Δουλέψαμε αρκετά με το πλαίσιο, σήμερα το πρωί, για να ετοιμαστούμε για την προσομοίωση αγώνα. Όμως, όταν ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε, αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο box δυο φορές, λόγω ενός θέματος με το πίσω φρένο. Τελικά, στην τρίτη φορά που βγήκα, τα κατάφερα. Έκανα προσομοίωση αγώνα με 27 γύρους και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Οι χρόνοι μας ήταν πολύ καλοί, αν και είχε αρκετό αέρα το απόγευμα... ήταν επίσης, μια καλή προπόνηση φυσικής κατάστασης για εμένα! Σε γενικές γραμμές, θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά στα τεστ και μένει μόνο να βελτιωθούμε κι άλλο στο φρενάρισμα και στην είσοδο στις στροφές. Αυτό θα μας βοηθούσε πολύ στον πρώτο αγώνα της σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Σε καλή κατάσταση ο Stefan Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo και ο Spies αφήνουν χαρούμενοι την Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα