• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo και ο Spies αφήνουν χαρούμενοι την Jerez
Πιο κοντά στον ανταγωνισμό από πέρυσι
Νέα 25/03/2012 - 21:37

Ο Jorge Lorenzo ολοκλήρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 84 γύρων, σήμερα τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez. Ο Ισπανός ήταν μπροστά σχεδόν ολόκληρη την ημέρα, με χρόνο κάτω από το 1.39, μέχρις ότου ο Casey Stoner - κυριολεκτικά το τελευταίο 10λεπτο - του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

 

Από την άλλη, ο Ben Spies ολοκλήρωσε 61 γύρους, δουλεύοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες της YZR-M1 του. Ο Τεξανός τελείωσε το τεστ 4ος, με 0.715 δευτ. διαφορά από τον πρώτο. Οπωσδήποτε η διαφορά με τους αντιπάλους τους έχει μειωθεί, σε σχέση με πέρυσι, και το δίδυμο της Yamaha φαίνεται έτοιμο να μπει στο grid και να ξεκινήσει την νέα χρονιά.

 

Jorge Lorenzo: "Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί δοκιμάσαμε να κάνουμε μερικούς καλούς γύρους κι έτσι το πρωί βάλαμε νέα ελαστικά πίσω και κάναμε το πολύ καλό 1.38.9. Το απόγευμα ετοιμάσαμε την μοτοσυκλέτα για προσομοίωση αγώνα και όλα πήγαν καλά. Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ χαρούμενοι και όχι μόνο εγώ αλλά και ο Ben είναι πολύ κοντά στον ανταγωνισμό, όπως άλλωστε ο Cal και ο Andrea. Πρέπει να βελτιωθούμε στο φρενάρισμα, κάτι που αν το καταφέρουμε, θα έχουμε κερδίσει μερικά δέκατα ακόμη".

 

Ben Spies: "Είμαι χαρούμενος με το τεστ. Τόσο εγώ, όσο και ο Jorge, δουλέψαμε με μέθοδο για να ολοκληρώσουμε αυτά που θέλαμε. Θεωρώ ότι είμαστε χαρούμενοι με την μοτοσυκλέτα, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ. Τα πράγματα ήταν καλά εδώ, όπως και στην Sepang. Μερικοί τομείς, στους οποίους είχαμε πρόβλημα πέρυσι, φαίνεται ότι έχουν βελτιωθεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα προβλήματα λύθηκαν ολοκληρωτικά, μέχρι να πάμε και σε άλλες πίστες, ωστόσο είμαι χαρούμενος με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για το 2012".

 

Επόμενο άρθρο »

Σε κορυφαία φόρμα Stoner και Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez III: O Stoner “έκλεψε” την πρωτιά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα