• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένοι στην Ducati λόγω καιρού
Rossi: Πρακτικά χάσαμε όλη την ημέρα...
Νέα 24/03/2012 - 21:44

Η βροχή και ο δυνατός αέρα ήταν οι πρωταγωνιστές την δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Jerez. Ο Nicky Hayden σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στο στεγνό ενώ ο ομόσταυλός του, Valentino Rossi, δεν βγήκε στην πίστα όταν οι συνθήκες ήταν κάπως καλύτερες, μένοντας με τον χρόνο που είχε γράψει νωρίτερα το απόγευμα, με την βροχή.

 

Nicky Hayden: "Κρίμα που ήταν έτσι ο καιρός, διότι θέλω να εκμεταλλευτώ όλον τον διαθέσιμο χρόνο για να δουλέψω με την μοτοσυκλέτα... άλλωστε έχω χάσει πολύ χρόνο μέχρι στιγμής! Πάντως δεν έχει νόημα να παραπονιέμαι, έτσι ήταν τα πράγματα σήμερα. Στα θετικά ήταν ότι κατάφερα να δοκιμάσω την GP12 στο βρεγμένο, βελτιώνοντας την αίσθησή μου. Κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα, όταν η πίστα άρχιζε να στεγνώνει και προς το τέλος χρησιμοποιήσαμε τα ελαστικά για βροχή. Βγήκα έξω και δοκίμασα τις μικρές αλλαγές που είχαμε σχεδιάσει από χτες. Δεδομένου ότι οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, είναι πολύ θετικό ότι πλησιάσαμε τον καλύτερο χτεσινό χρόνο μου. Τώρα ελπίζουμε ότι ο καιρός θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε αύριο, διότι θέλουμε να βελτιώσουμε κάποιες μικρολεπτομέρειες πριν τον αγώνα του Κατάρ, όπως την πρόσφυση στις γρήγορες στροφές".

 

Valentino Rossi: "Λυπάμαι που πρακτικά χάσαμε όλη την ημέρα σήμερα, αν και βγήκαμε τρεις φορές με ελαστικά για βροχή και το κατάλληλο στήσιμο, για να επιβεβαιώσουμε την αίσθηση που είχαμε στο προηγούμενο τεστ. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν πολλά να πω. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε σωστή δουλειά σήμερα, όμως οι προβλέψεις του καιρού για αύριο είναι ενθαρρυντικές και έτσι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο στήσιμο που προσδιορίσαμε στο τέλος της χτεσινής ημέρας".

 

Επόμενο άρθρο »

Εντελώς διαφορετικές ημέρες για την Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόκληση ο καιρός για τους αναβάτες της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα