• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόκληση ο καιρός για τους αναβάτες της Yamaha
Θετικές οι εντυπώσεις στο βρεγμένο
Νέα 24/03/2012 - 21:20

Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Jerez δεν πήγε όπως θα περίμεναν στην εργοστασιακή Yamaha, με την βροχή και τον αέρα να μην επιτρέπουν στους αναβάτες της να βελτιώσουν τους χρόνους. Στην πραγματικότητα, το δίδυμο της Yamaha αναγκάστηκε να παραμείνει κλεισμένο για όλο το πρωί, προτού βγει στην βρεγμένη πίστα. Καθώς ο αέρας υποχωρούσε, είχαν την δυνατότητα να τεστάρουν τις μοτοσυκλέτες σε συνθήκες βροχής και να δοκιμάσουν διάφορα setup για παρόμοιες καιρικές συνθήκες.

 

Ben Spies: "Δύσκολη ημέρα, αλλά το ίδιο είναι για όλους. Ευτυχώς είχαμε κάνει αρκετά χτες, μια προσομοίωση αγώνα και αρκετές από τις ρυθμίσεις που θέλαμε να δοκιμάσουμε. Σήμερα δοκιμάσαμε μερικά setup για βροχή. Έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα... δεν βγήκαμε στην πίστα στην κορύφωση της βροχής για να δοκιμάσουμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Καθώς η πίστα σταδιακά στέγνωνε, περιμέναμε λίγο για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα σε στεγνές συνθήκες. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε αύριο και ελπίζουμε να έχουμε καλό καιρό"

 

Jorge Lorenzo: "Σήμερα αργήσαμε να ξεκινήσουμε λόγω καιρού και ολοκληρώσαμε μόνο 25 με 30 γύρους στο βρεγμένο. Τώρα γνωρίζουμε ότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει αρκετά καλά και είναι ανταγωνιστική... ήμασταν δεύτεροι στο βρεγμένο, πίσω από τον Dani και ο επόμενος οδηγός - ο Cal - ήταν πίσω μας ένα δευτερόλεπτο. Πρέπει να εργαστούμε πάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα, καθώς δεν έχουμε την κατάλληλη λύση για το Κατάρ. Δεν έχουμε κάτι καινούργιο για αύριο, αλλά θα πρέπει να πάρουμε ορισμένες αποφάσεις για κάποια από τα εξαρτήματά μας"

 

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευμένοι στην Ducati λόγω καιρού

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez II: Μπέρδεμα με τους τελικούς χρόνους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα