• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντελώς διαφορετικές ημέρες για την Honda
Ο καιρός επηρέασε το πρόγραμμα των οδηγών της
Νέα 24/03/2012 - 23:47

Οι καλές καιρικές συνθήκες της Παρασκευής, έδωσαν την θέση τους στον δυνατό αέρα και στην βροχή, σήμερα Σάββατο, δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Ισπανία.

 

Ο Pedrosa έκανε τους περισσότερους γύρους στο βρεγμένο (25), διανύοντας συνολικά 110 χλμ. Ο αναβάτης της Repsol Honda ήταν ο πιο γρήγορος στην βροχή, με χρόνο 1.49.822, τον οποίο πέτυχε στον 11ο γύρο του.

 

Ο Casey Stoner από την πλευρά του βγήκε στην πίστα λίγο πιο μετά από τον Pedrosa, με την βροχή όμως να συνεχίζεται, με μειωμένη ωστόσο ένταση. Έκανε μόλις τρεις γύρους και αποφάσισε να σταματήσει, περιμένοντας καλύτερες καιρικές συνθήκες αύριο, Κυριακή. Ο καλύτερος χρόνος του σήμερα ήταν: 1.51.856

 

Dani Pedrosa: "Αποφάσισα να βγω έξω όταν άρχιζε να βρέχει, γιατί είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζεις την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας κάτω από τέτοιες συνθήκες, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Προφανώς το στήσιμο ήταν λίγο-πολύ το δεδομένο, τόσο στο πλαίσιο όσο και στα ηλεκτρονικά, όμως είχα καλή αίσθηση και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Αν δεν βρέχει αύριο, θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα που είχαμε σχεδιάσει για σήμερα: βασικά να δοκιμάσουμε μερικές νέες ιδέες για το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά και αν έχουμε χρόνο, να κάνουμε μια προσομοίωση αγώνα. Τα πάντα ήταν θετικά και ομαλά μέχρι στιγμής και ας ελπίζουμε ότι θα ολοκληρώσουμε τα τεστ με ένα καλό αποτέλεσμα".

 

Casey Stoner: "Συνειδητοποιήσαμε ότι ο καιρός δεν ήταν ο κατάλληλος, για αυτά που θέλαμε να δουλέψουμε σήμερα και αποφασίσαμε να περιμένουμε για πιο δυνατή βροχή, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Βγήκαμε για λίγο έξω, αλλά δεν ήταν αρκετά βρεγμένα για να δοκιμάσουμε αυτά που θέλαμε και δεν υπήρχε λόγος να παραμείνουμε στην πίστα και να φθείρουμε ένα σετ ελαστικών. Οι συνθήκες ήταν 50/50 και ποτέ δεν ετοιμάζεις την μοτοσυκλέτα για τέτοιες συνθήκες. Εύχομαι ο καιρός να είναι καλός αύριο, ώστε να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Jerez Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευμένοι στην Ducati λόγω καιρού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα