• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος με την 4η θέση ο Kallio
H μεθοδικότητα το κλειδί του "ιπτάμενου" Φιλανδού
Νέα 22/03/2012 - 10:31

Ο Kallio τερμάτισε 4ος στην Jerez (με συνδυασμένους χρόνους), μόλις 0.318 δευτ. από τον Corti. Ο "ιπτάμενος" Φιλανδός συνέχισε την μεθοδική του προσέγγιση και στις δοκιμές της Ισπανικής πόλης, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την αίσθησή του πάνω στην Kalex, προτού κάνει μια προσομοίωση αγώνα το απόγευμα της τελευταίας ημέρας των τεστ.

 

Mika Kallio: "Και οι 3 ημέρες των δοκιμών πήγαν καλά. Το πλάνο ήταν να πλησιάσουμε περισσότερο την κορυφή και το πετύχαμε σήμερα (σ.σ. χτες) με την 4η θέση και λιγότερο από μισό δευτ. διαφορά από τον πιο γρήγορο... από αυτήν την άποψη, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια της προσομοίωσης αγώνα που έκανα, ένιωθα καλά την μοτοσυκλέτα και για τους 23 γύρους και οι χρόνοι μου ήταν τόσο γρήγοροι όσο και σταθεροί, πράγμα που σημαίνει ότι πάμε στο Κατάρ με καλούς οιωνούς. Βέβαια, στο Κατάρ οι συνθήκες θα είναι πολύ διαφορετικές, αλλά όλη η δουλειά που κάναμε στα τεστ μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι ξέρουμε τι στήσιμο να επιλέξουμε για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Το κλειδί είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι: ξέρουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τους αναβάτες μπροστά μας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την προσέγγιση που ακολουθήσαμε και στις δοκιμές και όλα θα πάνε καλά" 

 

Michael Bartholemy (Team Manager): "Η μεθοδική προσέγγιση του Mika στις δοκιμές, απέδωσε καρπούς σήμερα. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερό του χρόνο, στην προσομοίωση αγώνα που έκανε. Θα είναι γρήγορος στο Κατάρ, σε μια πίστα που τα πάει καλά ανέκαθεν και είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσει δυνατά την 2η του σεζόν στην Moto2".

 

Επόμενο άρθρο »

Redding: "Δύσκολο 3ήμερο"

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση Avintia Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα