• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: "Δύσκολο 3ήμερο"
Η αρρώστια και μερικά προβλήματα τον άφησαν στην 7η θέση
Νέα 22/03/2012 - 11:39

Ο Redding βρέθηκε 0.6 δευτ. πίσω από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, τερματίζοντας στην 7η θέση. Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός είχε κάποια μικροπροβλήματα τεχνικής φύσης κατά το τριήμερο των δοκιμών, ενώ δεν ήταν και 100% έτοιμος από πλευράς υγείας. 

 

Ο Βρετανός οδηγός βελτίωνε τους χρόνους του, καθώς συνερχόταν σταδιακά από την αρρώστια που τον κατέβαλε αρχικά, ενώ στο περιθώριο των δοκιμών δήλωσε ότι θα μπορούσε να πάει ακόμη πιο γρήγορα, εάν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με τον επίσημο κινητήρα που τοποθετήθηκε στην Kalex του, την δεύτερη ημέρα των δοκιμών.

 

 

Scott Redding: "Για να είμαι ειλικρινείς και οι τρεις ημέρες ήταν αρκετά δύσκολες. Ήμουν άρρωστος πριν το τεστ και το κεφάλι μου δεν ήταν τελείως καλά, αν και ένιωθα καλύτερα την πρώτη ημέρα στην Jerez. Την δεύτερη ημέρα ήταν καλύτερα τα πράγματα, ωστόσο μας παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα, όταν κατέβαζα ταχύτητα πριν τις στροφές, και μόνο το απόγευμα κατάφερα να νιώσω άνετα πάνω σ' αυτήν. Δυστυχώς, αυτό συνέπεσε και με την εμφάνιση του αέρα που ανάγκασε εμένα και τον Marquez να βγούμε με καθυστέρηση στην πίστα. Σήμερα (σ.σ. χτες) είχαμε το ίδιο πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα, κάτι το οποίο ευελπιστώ ότι θα λυθεί μέχρι τον πρώτο αγώνα. Σε γενικές γραμμές το τεστ ήταν θετικό και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα!" 

 

Michael Bartholemy (Team Manager): "Ο Scott ταλαιπωρήθηκε λίγο με την αρρώστια και ένα πρόβλημα του κινητήρα, όμως έχει αποδείξει - ήδη από τα προηγούμενα τεστ - ότι έχει τον ρυθμό ώστε να είναι στους πρώτους και έτσι θα πάει στο Κατάρ γεμάτος αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα τόσο μεγάλο κενό, θεωρώ ότι όλοι μας θα ανυπομονούμε για τον πρώτο αγώνα, όπου ευελπιστώ ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά"

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi χορηγός του αδελφού του!

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος με την 4η θέση ο Kallio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα