• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσίαση Avintia Racing
Με 4 αναβάτες σε 3 κατηγορίες!
Νέα 22/03/2012 - 09:35

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Βασίλης Μωραΐτης

 

Φωτογραφία: Βασίλης Μωραΐτης

 

Την στιγμή που οι ομάδες των κατηγοριών Moto2 και Moto3 άρχισαν να πακετάρουν τον εξοπλισμό τους από τα pit box, στην πίστα της Jerez η Ισπανική ομάδα ξεκινούσε την παρουσίαση των αναβατών της και γενικά της ομάδας της στην αίθουσα VIP. Ποιος ο λόγος για μία τέτοια press conference; Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ισπανική ομάδα έχει τέσσερις αναβάτες σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, τότε έχει σοβαρό λόγο για μία τέτοια επίσημη παρουσίαση.

 

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Moto3 έχει τον εκπληκτικό Maverick Vinales που έσπασε τα χρονόμετρα την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez. Στην Moto2 ο Julian Simon αποτελεί έναν από τους σοβαρούς μαχητές της κατηγορίας. Στην κορυφαία κατηγορία η ομάδα συμμετέχει με δύο μοτοσυκλέτες CRT, που είναι εφοδιασμένες με πλαίσιο της FTR και διαθέτουν κινητήρα της Kawasaki. Αναβάτες στην κορυφαία κατηγορία είναι ο Ivan Silva και ο Yonny Hernandez.

 

Η μοτοσυκλέτα της CRT βρίσκεται προς το παρόν στο πρώιμο στάδιο της εξέλιξής της. Ήδη η ομάδα κόλλησε δύο κινητήρες στην Μαλαισία, πρόβλημα το οποίο ήρθε κυρίως από την προβληματική λειτουργίας της τρόμπας λαδιού κατά την έντονη επιβράδυνση από τα carbon φρένα. Δόθηκε λύση σε αυτό το πρόβλημα και ήδη η ομάδα συλλέγει στοιχεία για την αξιολόγηση του πλαισίου, των αναρτήσεων και των φρένων. Προς τα παρόν τα ηλεκτρονικά συστήματα είναι σε πολύ απλό στάδιο, κάτι για το οποίο μας μίλησε λεπτομερώς ο Gregorio Lavilla, τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας CRT.

 

Αποκλειστικές φωτογραφίες και αναλυτικά στοιχεία της CRT μοτοσυκλέτας θα παρουσιάσουμε στο επόμενο τεύχος του MOTOGP WORLD.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος με την 4η θέση ο Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez III Moto3: Τελικά αποτελέσματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα