• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η πίστα δυσκόλεψε τον Bautista
Δοκίμασε εναλλακτικά στησίματα
Νέα 28/02/2012 - 16:58

Μόλις μιας ώρας δυνατή βροχή, ήταν αρκετή για να εμποδίσει την περαιτέρω προσπάθεια αρκετών αναβατών, σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα) στην Sepang της Μαλαισίας. Ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, περιορίστηκε σε μόλις 24 γύρους εξαιτίας αυτού. Ο 15ος γύρος του ήταν και ο καλύτερος, σταματώντας το χρονόμετρο στα 2.02.959.

 

Χωρίς να έχει καινούργιες αναβαθμίσεις να δοκιμάσει στην μοτοσυκλέτα του, ο ίδιος και η ομάδα του εστίασαν περισσότερο στο να δοκιμάζουν εναλλακτικά στησίματα στο ήδη έτοιμο σύνολο, καθώς ο Ισπανός συνεχίζει την προσπάθεια εξοικείωσης με την Honda RC213V.

 

Alvaro Bautista: «Η πίστα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και ήταν πολύ δύσκολο να πιέσω για κάτι καλύτερο… έτσι αρκεστήκαμε στο να πειραματιστούμε με διαφορετικά στησίματα, έτσι ώστε να βελτιωθεί η εμπιστοσύνη μου πάνω στην 1000cc μοτοσυκλέτα. Η καταιγίδα που ξέσπασε αργότερα, έδωσε τέλος στις προσπάθειές μας, διότι με τις λοιπές επισφαλείς συνθήκες ήταν προτιμότερο να αφήσουμε το οτιδήποτε είχαμε κατά νου, για την αυριανή ημέρα. Σήμερα το πρωί γλύτωσα από θαύμα στην 5η στροφή, όταν στην ουσία έπεσα αλλά κατάφερα να συγκρατήσω την μοτοσυκλέτα με τον αγκώνα μου!», σχολίασε ο Ισπανός αναβάτης, θυμίζοντάς μας το εντυπωσιακό «σώσιμο» του Τεξανού Colin Edwards στην Jerez το 2008 (βλ. εδώ)

 

Επόμενο άρθρο »

Πολύ δουλειά περιμένει αύριο τον Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πολύ καλή η αίσθηση στην βροχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα