• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ δουλειά περιμένει αύριο τον Spies
Ο Τεξανός βάζει τα θεμέλια για την 2η ημέρα
Νέα 28/02/2012 - 17:00

Ο Ben Spies έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, στους 31 γύρους που ολοκλήρωσε στο δεύτερο επίσημο τεστ της Sepang. Ο Τεξανός έκανε καλύτερο χρόνο στα 2.02.819 και τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

 

Ωστόσο, το βασικό του μέλημα ήταν να προετοιμαστεί για την δύσκολη δουλειά που τον περιμένει την επόμενη ημέρα, η οποία περιλαμβάνει νέες ρυθμίσεις για την εργοστασιακή του Yamaha.

 

«Όλα πήγαν καλά. Δεν βρεθήκαμε για πολύ στην πίστα σήμερα, με την βροχή, πράγμα που βοήθησε για το jet lag, όμως και πάλι κάναμε όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν», δήλωσε ο Spies

 

«Έχουμε πάρα πολλά πάνω στα οποία θα δουλέψουμε αύριο. Η Yamaha έχει φέρει αρκετά πράγματα, απ’ ότι άκουσα, κι έτσι ελπίζω να έχουμε μια καλή ημέρα αύριο για να τα δοκιμάσουμε»

 

«Δεν αλλάξαμε ιδιαίτερα το στήσιμό μας σήμερα, όμως δοκιμάσαμε μερικά εξαρτήματα και στην συνέχεια - 30 λεπτά μετά την βροχή - μπορέσαμε να δοκιμάσουμε κάτι πολύ σημαντικό για αύριο. Είχε να κάνει με το λογισμικό και τώρα πρέπει να έχουμε μια καλή βάση για να ξεκινήσουμε με τα ηλεκτρονικά.

 

Ο Spies συνέχισε λέγοντας ότι οι συνθήκες στην πίστα ήταν πολύ άσχημες μετά την βροχή.

 

«Οι πέντε τελευταίοι γύροι που έκανα δεν ήταν για συμπεράσματα… η πίστα μπορεί να ήταν πιο καθαρή σε σχέση με το πρωί, αλλά είχε χαθεί η πρόσφυση κι έτσι η μοτοσυκλέτα κουνιόταν αρκετά! Ωστόσο είχε την πλάκα του!»

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Η πίστα δυσκόλεψε τον Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα