• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Laverty με την 11η θέση
Καλό ξεκίνημα, δεδομένων των τραυματισμών
Νέα 25/02/2012 - 15:48

Ο Eugene Laverty δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με την κατάταξή του (11η θέση) στο Πρωτάθλημα SBK, λαμβάνοντας υπόψη τους πρόσφατους τραυματισμούς που υπέστη.

 

Ο Ιρλανδός ήρθε στην Αυστραλία για τους αγώνες με κάταγμα στο αριστερό του χέρι, όταν την πρώτη ημέρα στο Phillip Island, έπεσε και διαγνώστηκε με διάσειση. Αν και στην αρχή υπήρχαν φόβοι ότι θα του απαγορευτεί η συμμετοχή, εν τούτοις, ο Ιρλανδός αγωνίστηκε και πέτυχε αξιόλογη βελτίωση στον χρόνο του (την πρώτη ημέρα ήταν εκτός 20άδας), κατακτώντας την 11η θέση.

 

Αυτή την θέση θα έχει και στην σχάρα εκκίνησης, μετά την ακύρωση της Superpole, πράγμα που τον άφησε ικανοποιημένο, δεδομένων των συγκυριών.

 

"Σήμερα τα πήγαμε καλύτερα", δήλωσε. "Χτες ήταν η απόλυτη καταστροφή για εμάς, με την πτώση, την οποία ίσως διευκόλυνε και η κατάσταση του χεριού μου. Κατάφερα να κάνω καλούς χρόνους, σήμερα το πρωί... θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την κλινική (Mobile Clinic). Δυστυχώς, το έργο μας διακόπηκε από ένα σοβαρότατο δυστύχημα".

 

"Θα ξεκινήσουμε στην τρίτη σειρά και αν σκεφτώ το χτεσινό περιστατικό, μπορώ να είμαι μόνο χαρούμενος με αυτό", κατέληξε ο Ιρλανδός.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αγώνας1: O Biaggi 1ος, έπεσε ο Checa

« Προηγούμενο άρθρο

Pasini: Ας μην κοροϊδευόμαστε…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα