• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pasini: Ας μην κοροϊδευόμαστε…
Είναι ακόμη νωρίς να χτυπήσουμε τις εργοστασιακές
Νέα 25/02/2012 - 14:39

Η εμφάνιση του Randy De Puniet, στο πρόσφατο τεστ της Jerez, μπορεί να άναψε φωτιές στους φαν του MotoGP (θυμίζουμε ότι η διαφορά του με τον Barbera ήταν μόλις 0.3 δευτ.), ωστόσο ο Mattia Pasini πιστεύει ότι η διαφορά των μοτοσυκλετών είναι πολύ μεγαλύτερη…

 

Ο αναβάτης της Pramac, Hector Barbera – έκτος στις επίσημες δοκιμές της Μαλαισίας νωρίτερα αυτόν τον μήνα – προσκλήθηκε από την Ducati την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez. Το ίδιο συνέβη και με τον Karel Abraham της Cardion AB, ο οποίος έφτασε στην Jerez την δεύτερη ημέρα του τεστ.

 

Οι χρόνοι του Abraham - ο οποίος υπέστη μια σφοδρή πτώση - δεν δόθηκαν, σε αντίθεση με τον Barbera που έκανε χρόνο 1.40.0.

 

Αν και ο Barbera, ενδεχομένως να ήταν πιο γρήγορος αν βρισκόταν και τις τρεις ημέρες στην Ισπανική πίστα, το γεγονός ότι ο De Puniet ήταν 0.57 δευτ. κάτω από το επίσημο ρεκόρ πίστας του MotoGP, ήταν ένα επιπλέον σημάδι για όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι CRT μοτοσυκλέτες είναι δυνατόν να ανταγωνιστούν κάποιες από τις αντίστοιχες εργοστασιακές της Honda, Yamaha και Ducati.

 

Ωστόσο ο Pasini, ο οποίος ήταν λίγο κάτω από ένα δευτερόλεπτο συγκριτικά με τον χρόνο του De Puniet, θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κόντρα με αξιώσεις μεταξύ CRT και πρωτότυπων.

 

«Αν συγκρίνουμε τον χρόνο μας με τον αντίστοιχο του Barbera και του Abraham, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι δεν έχουν φτάσει στο maximum της απόδοσής τους», δήλωσε ο Ιταλός.

 

«Θα πρέπει να περιμένουμε να είμαστε όλοι μαζί, να βρεθούμε και με τους υπόλοιπους οδηγούς για να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε»

 

«Όπως και να 'χει, θεωρώ ανούσιο να κοροϊδευόμαστε... ο στόχος μας για την ώρα, είναι να κονταροχτυπηθούμε με τις άλλες CRT. Τι θα συμβεί μετά... θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι χαρούμενος με τις δοκιμές στην Jerez»


 

Σημειώνουμε ότι το επόμενο επίσημο τεστ, στο οποίο όμως δεν θα συμμετάσχουν οι ART μοτοσυκλέτες, θα διεξαχθεί στην Sepang την επόμενη εβδομάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Laverty με την 11η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Εκτός ο Davies με τραυματισμό στον καρπό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα