• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είναι 100% σίγουρο το Κατάρ!
Δεν υπάρχει 100% διαβεβαίωση από τους γιατρούς!
Νέα 22/02/2012 - 19:00

Είναι πια γνωστό σε όλους το ατύχημα στις Ελεύθερες Δοκιμές της Sepang, τον Οκτώβριο, όταν ο Marc Marquez που διεκδικούσε με αξιώσεις το Πρωτάθλημα στην Moto2, έπεσε και κτύπησε, τραυματίζοντας μεταξύ άλλων και κάποια οπτικά νεύρα στο μάτι του. 

Από τότε οι γιατροί αρχικά είπαν ότι η όρασή του θα επανέλθει μετά από ξεκούραση, πράγμα που δεν έγινε μέχρι τον Ιανουάριο, αναγκάζοντας τον Ισπανό οδηγό να προχωρήσει στην πιο δυναμική λύση της επέμβασης.

Μέχρι στιγμής έχασε τις δοκιμές που έγιναν στην Βαλένθια και στην Jerez και σήμερα έδωσε συνέντευξη και μίλησε και στους χορηγούς του, λέγοντας:

"Δεν μπορούν να με διαβεβαιώσουν 100%, αλλά υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να ανακτήσω την όρασή μου στο 100%, αν δεν συμβεί κάτι κακό".

 

Πολλά αν και αδυναμία ιατρικής επιβεβαίωσης, είναι κάτι που σίγουρα δεν έιναι ότι καλύτερο εν όψη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Marc Marquez εξήγησε ότι τώρα το πρόβλημα είναι η όραση όταν κοιτάζει μπροστά προς τα πάνω (όπως περίπου στην φωτογραφία), ακριβώς την θέση που έχει ο οδηγός στην ευθεία, όταν είναι "ξαπλωμένος" στο ρεζερβουάρ και κοιτάζει από την άκρη του κράνους και της ζελατίνας του φέρινγκ προς τα μπροστά.

Έτσι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125 και κατά πολλούς ο επόμενος μεγάλος σταρ του MotoGP, ενδέχεται να χάσει τον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, που θα ξεκινήσει με τις δοκιμές την Πέμπτη 5 Απριλίου.

Μακάρι όλα να πάνε καλά, να μην συμβεί κάτι κακό και να επάνέλθει η όρασή του, γιατί σίγουρα οι αγώνες της Moto2 χρειάζονται έναν τέτοιο οδηγό!

 

Επόμενο άρθρο »

Ιδιωτικές δοκιμές, Jerez Ημέρα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Το ντεμπούτο της Ioda και του Petrucci στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA